Hrůza hrůzoucí! Módní ikona Dara Rolins halucinací roku! Bude mít na svědomí krach prestižního magazínu?

 Celebrity 
19. června 2014 11:52 / Jitka Jahodová
  0
📷
4 fotografie v galerii
Tak to se nepovedlo! Foto: Facebook, Instagram
Poté, co náš módní guru Filip Vaněk během včerejšího finálového večera Hlasu Československa zřel outfity porotců, hrůzou nemohl v noci ani zavřít oči ze strachu, že se mu některé tyto kombinace zjeví ve snu. „Nemůžu si pomoci, ale slovenské zastoupení poroty, jak dámské, tak pánské, vykazuje totální absenci vkusu a poruchu vnímání módních trendů jak civilních, tak vhodných pro show,” vychrlil ze sebe první dojmy.

Prvotní šok však ještě přebila Dara Rolins, která jindy platí za stylovou ženu. Kde se stala chyba? „Ten outfit mě donutil vzít si brýle. Mix jihomoravského kroje, použitého korzetu po Beyoncé a plážových kalhot je pro mě smrtelná kombinace,” pokračoval Filip ve výčtu záporů.

Být finále Hlasu v naší pravidelné rubrice Stylemetr, Dara by asi dostala nuly hned dvě. „Nalepovací kamínky a sešitý kroj s nátělníkem z polyesteru je celkem levná záležitost. Bože chraň nás před příštím číslem Elle, kde tato ”ikona” hostuje v roli šéfredaktorky. A Bože chraň Burdu, aby jim nesebrali licenci,” dodal Vaněk na závěr.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Hollywoodský glamour: Odhalení módních trendů celebrit

Styl

Pět věcí, které ženám ničí orgasmus. Prostě se jich zbavte

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod