Manžel Kerndlové se pochlubil jejími bradavkami. Někteří ji pekelně zkritizovali.

 Celebrity 
12. ledna 2014 05:51 / Jitka Jahodová
  0
📷
4 fotografie v galerii
Tereza vzbudila mnoho povyku Foto: Facebook T. Kerndlové
Zpěvačka Tereza Kerndlová se rozhodně nestydí. Na Silvestra dráždila polonahými snímky z vířivky, teď předvedla sice oblečenou postavičku, leč zahalenou pouze do průsvitných mokrých šatů.

Sama přiznala, že tvůrcem fotografie je její drahá polovička. ,,Žádný filtr, žádná retuš, iPhone, fotil můj manžel,‘‘ napsala anglicky k obrázku. Nezbývá než dodat - René Mayerovi (42) máme co závidět.

Ale právě za svůj komentář se Tereza dostala pod palbu kritiky. Především byla nařčena, že se nemá takhle hloupě vytahovat oproti ženám, které retuš potřebují, avšak oproti ní mají jiné přednosti, například skromnost. Mladičká zpěvačka si to nenechala líbit. ,,Vůbec jste to nepochopil... Já opravdu nejsem tak přízemní, jak si myslíte! Ale šlo o to ukázat, že když je dobré světlo atd., tak se dá udělat hezká fotka i bez retuší a různých úprav, a to i na telefon,‘‘ vrátila Tereza úder. Pravdou zůstává, že málokterá slavná osobnost si může dovolit ukázat se bez zásahů photoshopu a zůstat v našich očích i nadále pěknou na pohled.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod