Mladý a méně zkušený přítel se Jitce Válkové málem postaral o faux pas. Cipra by třeba věděl, jak na to?

 Celebrity 
18. června 2014 15:10 / Jitka Jahodová
  0
📷
4 fotografie v galerii
Romantika s výhledem na Hradčany... Foto: Hotel U Prince
To je romantika jak z červené knihovny. Kdo na ni trpíte alergií, tak snad ani raději nečtěte dál. Není žádným tajemstvím, že Jitka Válková má nového mladého přítele. A Adam Klavík si ji rozmazluje jako královnu. Úspěšně dokončil studium na Vysoké škole obchodní v Praze, takže z něj opadl veškerý stres a může se své milé konečně naplno věnovat.

Válková se nám přiznala, že to s ní Adam umí, a proto když ji vzal na nádhernou večeři na terase Hotelu U Prince s výhledem na Hradčany, asi věděl, že nešlápne vedle. „Klidně bych tu byla až do svítání, něco tak romantického jsem neviděla. Jsem teď díky Adamovi velmi šťastná a cítím se mnohem víc v pohodě,” přiznala se Jitka, z níž se po boku nového muže stala něžná slečna a dokonce změnila své přesvědčení.

„Díky Adamovi jsem se ve své stravě začala trochu méně omezovat a posunula se na žebříčku o jeden stupínek výš, takže jsem opět pouze lakto-ovo vegetariánkou a jím i mléčné výrobky,” sdělila nové rozhodnutí Jitka, která ještě donedávna byla radikální vegankou. Teď občas zkusí sníst i rybu.

Adam je jako profesionální sportovec masožrout, ale poprvé v životě ochutnal humra. „Bylo mi trochu trapné ptát se, jak ho mám jíst. Ještěže mám u sebe vždy telefon, který mě dnes opět zachránil a prostřednictvím internetu mi poradil,” šeptal Klavík.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Hollywoodský glamour: Odhalení módních trendů celebrit

Styl

Pět věcí, které ženám ničí orgasmus. Prostě se jich zbavte

Tech

I detektor lži se dá podvést. Víte, jak funguje, a dokázali byste ho obelhat?