Proč se Tereza Mátlová bojí svého partnera? Zdá se, že v tom nějak figuruje věková propast.

 Celebrity 
10. června 2014 11:00 / Jitka Jahodová
  0
📷
4 fotografie v galerii
Tereza se preventivně vydala na test plodnosti Foto: Archiv vipstory.cz
Operní pěvkyně Tereza Mátlová už sice jedno dítě má, ale nebrání se dalšímu. Dokonce to má jako jediná z hereček v připravovaném muzikálu Fantom opery dovolené (že by protekce u Františka Janečka?). To asi ne, její role je čistě operní a protože nebaletí, bude prý jenom zpívat.

Jelikož je ale Janeček skoro jednou tak starší jak ona, člověka logicky napadne, zda se druhého dítěte s ním ještě dočká. „Samozřejmě jsem klidnější, protože už mám doma šestiletou Emilku, ale kdyby s tím byl problém, nejdřív bych poslala na testy partnera,” řekla vipstory.cz Mátlová.

O vteřinu později už ale obrátila a zdráhala se, že by mu to asi neřekla. „Asi bych se bála zeptat. Když jsem ho našla, tak jsem se samozřejmě trošičku strachovala, že je to starší partner a ta otázka padla i u mého doktora, ale prý je to úplně jedno a hlavně záleží na rodičce, zda je zdravá,” dodala pěvkyně. A tak se rovnou na klinice asistované reprodukce IVF Cube nechala otestovat, aby věděla, jak na tom je.

Ovšem ani s Emilkou nebyl problém (Tereza prý otěhotněla do dvou měsíců od chvíle, co přestala brát antikoncepci), nebude tedy zřejmě háček ani v dalším rozmnožování dvojice.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve