Iveta Bartošová byla zřejmě duševně nemocná. Svou sebevraždu ale dokázala promyslet do detailů.

 Celebrity 
01. května 2014 09:03 / Jitka Jahodová
  0
📷
1 fotografie v galerii
Její kolegové jsou přesvědčeni, že Iveta potřebovala odbornou pomoc Foto: Facebook I. Bartošové
Mohl tomu někdo zabránit? Obrovská tragédie se stala dopoledne na kolejích v Uhříněvsi, když pěnice Iveta Bartošová skočila pod jedoucí vlak. Taková smrt je prý téměř stoprocentně jistá a jelikož Iveta se již v minulosti několikrát pokusila o sebevraždu, zřejmě tentokrát sáhla po jistotě. Mnoho lidí ze zpěvaččina okolí si myslí, že potřebovala odbornou pomoc. „Podle mě v tom byla asi nějaká vleklá duševní choroba,” řekla nám exkluzivně Kateřina Kristelová, která se s Ivetou potkávala v maskérně, když ještě vystupovala na TV Pětka.

„Tím je to pro mě složitější, že jsme spolu vždy trávily asi hodinu rozhovorem. Samozřejmě její bližní trpí víc než já, ale opravdu mě to zasáhlo a fakt blbě se mi o tom mluví,” řekla Katka, kterou minulý týden zasáhla i druhá smrt. Její kamarád Michal rovněž spáchal sebevraždu.

Pro matku Alici Bendovou je nejhorší pomyšlení na to, že zde Bartošová zanechala syna Artura. „O to víc je to smutné. Především to mi bylo v prvním momentě hrozně líto. Už to, že zemřela a jakou smrtí, je smutné a ještě tu po ní zůstalo dítě... Ale líto mi bylo Ivety už předtím. Podle mě musela prožívat strašný peklo a tohle je pro ni snad vysvobození. Když jsem se s ní setkala, byla hodná a příjemná. Jaká byla v soukromí nevím. Ale asi byla prostě nemocná a nikdo jí nebyl schopen pomoci, ani ona sama sobě,” zavzpomínala Bendová.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47