Hádejte, na co asi tak mohl za totalitního režimu Petr Janda nadávat v autě?

 Celebrity 
19. dubna 2014 14:54 / Jitka Jahodová
  0
📷
1 fotografie v galerii
Janda měl s Olympicem veliké plány... bohužel jim to nebylo dovoleno. Foto: Bestia.cz
Rocker Petr Janda s kapelou Olympic dokázal mnohé. Jedna věc ho však mrzí. V jednom rozhovoru se svěřil, že se například chtěli dostat do světa. „Přikládám vinu bolševikovi, který zablokoval zemi. Kolikrát jsme měli nabídky vycestovat na západ, ale agent si to vždycky rozmyslel. Prý co když nás příště nepustěj? Já do vás vrazím prachy, budu potřebovat promo a vy nebudete moct, protože vám nedají vízum. - Takže i když se zdálo, že to půjde, tak to nešlo.”

Není tedy divu, že za ”totáče” nadával Janda v autě především na komunisty. „Auto pro mě bylo vždy takovou oázou svobody. Nadávám tam sprostě na kohokoliv. Tam jsem měl pocit, že mě nikdo neslyší a můžu si vyvětrat mozek,” svěřil vipstory.cz známý hudebník, kterého jsme zastihli v autosalonu Dajbych na uvedení nového modelu Jaguaru.

Dalo by se říci, že vůz byl pro Petra i jakousi oázou bezpečí. Za celá dlouhá léta totiž prý neměl žádnou vážnou autonehodu. „Akorát jednou jsem se naboural v Rumunsku, ale dojezdil jsem s tím celou dovolenou a nikomu se nic nestalo. Vyjel jsem z města, šlápnul na plyn a najednou auto přede mnou zabrzdilo, tak jsem do něj trochu šťouchnul. Pak jsem se dozvěděl, že ten chlap to auto prodával a předváděl kupci, jak mu to výborně brzdí.”
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Objevte nejnovější kolekci minišatů Reserved. Letní inspirace, které uchvátí!

Styl

Jak vybrat oblečení na prvním rande? Díky červené barvě z vás muž nespustí oči

Dům a zahrada

Proč nejsou kočky tak věrné jako psi? Psi potřebují lásku, kočky jistoty