Jaká matka, taková dcera. Téhle hvězdě proudí v žilách alkohol již od narození.

 Celebrity 
18. dubna 2014 14:13 / Jitka Jahodová
  0
📷
1 fotografie v galerii
To se potom člověk nesmí divit, že ta Lindsay nevydrží jediný den střízlivá! Foto: Twitter
Tak jsme se nedávno dozvěděli, že lihem prošpikovaná hvězdička Lindsay Lohan už zase nasává. Do léčebny se odhodlala již šestkrát, ale výsledek žádný. Naposledy strávila v sanatoriu loňské léto, a aby oslavila těch 90 poslušných dní, ihned po propuštění se vydala na párty do Los Angeles, kde prokalila celou noc. A teď, jak se dalo čekat, pije jako duha. Ale konečně je jasné, proč je pro ni střízlivost tak náročné břemeno – má alkohol v genech.

Její matka Dina Lohan byla loni na podzim zatčená za řízení v opilosti. Dvě promile v krvi a ona se proháněla New Yorkem závratnou rychlostí, jako by se nechumelilo. Když ji policisté chytili, ještě u toho ztropila několik scén. Aby byl zlý čin po zásluze potrestán, dočkala se Dina soudu a ten jí teď napařil sto hodin veřejně prospěšných prací. Samozřejmě jí byl zabaven řidičský průkaz a musí zaplatit všechny pokuty.

Ona, dcera Lindsay a exmanžel Michael Lohan mají teď své místo v exkluzivní policejní síni slávy. To se potom nemůžeme divit, že dcera Lindsay je nenapravitelné dítko.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Objevte nejnovější kolekci minišatů Reserved. Letní inspirace, které uchvátí!

Styl

Jak vybrat oblečení na prvním rande? Díky červené barvě z vás muž nespustí oči

Dům a zahrada

Proč nejsou kočky tak věrné jako psi? Psi potřebují lásku, kočky jistoty