Krausovi to doma s Chýlkovou malinko drhne. Chystá moderátor návrat k manželce Janě Krausové?

 Celebrity 
20. dubna 2014 18:10 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Jan Kraus a jeho odudové ženy Česká televize
Mezi Janem Krausem a Ivanou Chýlkovou to v poslední době pěkně skřípe. Krausovi se přestává dařit, sledovanost jeho pořadu stále klesá a moderátor začíná být čím dál nesnesitelnější.

S Chýlkovou jsou oba velmi dominantní jedinci a to ve vztahu nikdy nedělá dobrotu. Navíc, když se jednomu z páru přestane dařit, je na průšvih zaděláno. To, co kdysi oba přešli mávnutím ruky, začíná být v současné době téměř neřešitelný problém a vypadá to prý, že si herečka s moderátorem začínají lézt pěkně na nervy. Navíc jsou oba velmi soutěživí a ambiciózní, což je sice krásná vlastnost, ale nesmí se týkat vás a vašeho partnera. Jejich vzájemné poštuchování již přestává být zábavné a okolí se shoduje, že mezi nimi zdaleka není taková pohoda, jak se snaží navenek prezentovat.

Zajímavé je, že Jana Krausová má v současné době se svým partnerem Karlem Rodenem také velké problémy a vypadá to, že jejich vztah se definitivně rozpadl. Že by se chystalo znovu prohození párů jako před lety a Krausová se vrátila zpět ke svému manželovi?
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Objevte nejnovější kolekci minišatů Reserved. Letní inspirace, které uchvátí!

Styl

Jak vybrat oblečení na prvním rande? Díky červené barvě z vás muž nespustí oči

Dům a zahrada

Proč nejsou kočky tak věrné jako psi? Psi potřebují lásku, kočky jistoty