Tak trochu trapas! Vévodkyně Kate se během návštěvy u protinožců zapomíná převlékat.

 Celebrity 
20. dubna 2014 13:45 / Jitka Jahodová
  0
📷
4 fotografie v galerii
Královská choť prostě miluje námořníky a vypadá tak kdykoliv to jde! Foto: Twitter
Kate, William a princ George jsou zrovínka na návštěvě Austrálie a Nového Zélandu. Již od příletu by se dalo říci, že sbírají samé pozitivní body, nejedno srdce obměkčí hlavně jejich roztomilý synek. A jak je o Kate Middleton známo – má skvělý vkus a sekne jí to ať už je na pláži nebo na volejbalovém zápasu.

Styl nepodceňuje ani u protinožců, ale je přípustné, aby se vévodkyni z Cambridge stalo takové módní faux pas? Kate je asi velmi šetrná, co se týče balení zavazadel. V pátek na závod plachetnic oblékla šik námořnické sáčko, k tomu pruhovanou košili, tmavé džíny a boty na klínku. Jen dva dny poté použila stejný model na nedělní návštěvu vinice. Tento sportovně laděný outfit si vévodkyně velmi oblíbila. To samé si totiž vzala i na událost SportsAid v říjnu 2013 a taktéž na olympijské hry v Londýně v červenci 2012.

Ano, když máte v šatníku oblíbený kousek, nejraději byste ho nosila každý den. Ale otázkou zůstává, zda by se něco takového mělo stávat osobnosti, jako je královská choť a co víc, dokonce během jednoho víkendu.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Objevte nejnovější kolekci minišatů Reserved. Letní inspirace, které uchvátí!

Styl

Jak vybrat oblečení na prvním rande? Díky červené barvě z vás muž nespustí oči

Dům a zahrada

Proč nejsou kočky tak věrné jako psi? Psi potřebují lásku, kočky jistoty