Pavlína Němcová už je modelingová důchodkyně. Neztrácí čas a pustila se do nového řemesla.

 Celebrity 
23. března 2014 05:42 / Jitka Jahodová
  0
📷
1 fotografie v galerii
Krásy s věkem ubývá a co potom...? Foto: Czechoslovak Models
Kdo jiný by měl na zadní vrátka myslet víc, než právě modelka. Krása je pomíjivá a na poli modelingu vás dneska odepíšou raz dva. Topmodelka Pavlína Němcová je stále krásná žena, ale po mole už nechodí. To se prý týká vždycky těch nejmladších. „Přehlídky skončily už hodně dávno, ale focení kampaní pokračuje dodnes. V současné době teď se mnou běží Lancaster,” upřesnila Pavlína, která se na ”stará” modelkovská kolena vrhla na nové řemeslo.

„Právě teď se věnuji vytváření své vlastní značky šperků, která se jmenuje Joy by Pavlína Němcová a ta spatří světlo světa co nevidět. Já si je samozřejmě všechny maluju a nechávám je vyrábět u zlatníka v Čechách. Jedná se výhradně o ruční práci. Uvidíme, jak se to bude líbit, je to zase trochu jiný design vlastních šperků, než je zatím k mání,” popsala Němcová vipstory.cz.

Dámy teď jistě zajímá, co taková sranda bude stát. Jelikož je řeč o špercích z luxusních materiálů zlato a diamanty, moc vás nepotěšíme. Levnější kousky se prý budou pohybovat v cenové relaci asi jako luxusnější pár bot. „Nechci, aby to bylo předražené, ale ta výroba něco stojí. Díky tomu, že je to kompletně hand made, tak se na tom podílí nejen zlatník, ale i fasr, který fasuje každý jednotlivý kamínek. Třeba jeden pár náušnic, kde je těch diamantů nejvíc, fasuje celých šest dní. Je to kvalita a na tom to chci také postavit,” uzavřela topmodelka.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve