Bývalá členka Spice Girls v sobotu živě vystoupí v českém rádiu. Na co všechno se můžete těšit?

 Celebrity 
21. března 2014 15:23 / Jitka Jahodová
  0
📷
1 fotografie v galerii
Slovenský zpěvák Peter Aristone si pozval Mel C na návštěvu Foto: Twitter
Dívčí skupina Spice Girls se rozpadla už... no hodně dávno. Každá z holek se vydala svou vlastní cestou. Podle Victorie Beckham už se nikdy nedají zpátky dohromady. Zvlášť ovšem některé z nich ještě koncertují a jedna z členek, známá pod pseudonymem Mel C, natočila duet se slovenským zpěvákem Peterem Aristonem. Už to je událost, ale bude to mít mnohem větší grády, než se dalo čekat. Oba hudebníci si duet Cool As You přijedou naživo zazpívat do CITY LIVE.

Pražské radio City vysílá pravidelně živě odehrané akustické koncerty s nejlepšími českými i zahraničními muzikanty. Pořad CITY LIVE, který můžete slyšet každý měsíc v odpoledním vysílání Petra Slívy, bude mít v sobotu 22. března tuto významnou zahraniční návštěvu. Mini-koncertu se zúčastní také 10 vybraných posluchačů radia City, kteří si můžou neobvyklý zážitek užít opravdu zblízka. Čeká vás i nevšední rozhovor a svou otázku mohou světové hvězdě položit osobně i návštěvníci ve studiu.

Radio City už si jednou sáhlo na hvězdné nebe, a to, když odvysílali live s belgickým zpěvákem Milowem. Teď pořad postoupí do dalšího levelu. Nezapomeňte si ho tedy v sobotu pustit a poslechnout si v absolutní české premiéře živě společný duet Melanie a Petera a slíbeny jsou i další novinky z Aristonova alba 19 Days In Tetbury.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve