Přesně tohle je pohled, bez jakého byste se v životě určitě obešli. Známý cvalda nafotil akty!

 Celebrity 
22. března 2014 09:52 / Jitka Jahodová
  0
📷
3 fotografie v galerii
A stalo se tak ještě předtím, než se dal na hubnutí! Foto: Josef Edvard Gregor
Když se bývalý člen Maxim Turbulenc Pavel Vohnout v padesáti rozhodl, že od základů změní svůj život, tohle by nikdo nečekal. Na vernisáži Večerní fotografické školy Centra FotoŠkoda se objevily jeho akty! Zpěvák známý pod přezdívkou Kyklop se snaží obhájit: „Ty fotky vznikly úplně náhodou, spontánně. V podstatě šlo o normální focení na nový obal cédéčka a plakáty ke koncertům s klukama z kapely Blue Rocket. Atmosféra byla tak úžasná, že jsme se u toho pošťuchovali, chechtali, vymýšleli jsme různé možné i nemožné kreace. Prostě blbli jako děti!,” vysvětluje Pavel.

Překvapil tím nejen nás, ale i samotného stvořitele – fotografa Edvarda Gregora. „Kyklopa zničehonic napadlo, že se všichni vyfotí nahatí a naběhl na scénu jako první jen s činelem v ruce. Nejdřív jsem vyprskl smíchy, ale pak mě napadlo: A proč ne? Všichni rockeři se rádi fotí v naleštěných okovaných bundách, tak proč je jednou nenafotit tak, jak je Pán Bůh stvořil!? Samozřejmě vtipně, nevulgárně a s nadsázkou. Myslím si, že se nám fotky docela podařily a kromě nich jsme se i nasmáli. Byly chvíle, kdy jsem se s fotoaparátem v ruce popadal za bránici tak, že jsem nebyl schopen vůbec fotit.”

Jelikož výstava ve Vodičkově ulici potrvá až do 29. března, zbývá vám ještě spoustu času se přesvědčit, jestli nahaté focení opravdu stálo za to! Samozřejmě pro vás máme i malou ochutnávku.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod