Když jsou peníze, jde všechno. Například vás chtějí do Playboye a nemusíte být nahá. Jako manželka slavného hokejisty.

 Celebrity 
22. března 2014 14:50 / Jitka Jahodová
  0
📷
4 fotografie v galerii
Zuzana Novotná dostala nálepku ”manželka” Foto: Playboy-Iva Haj
Když si obyčejná holka vezme úspěšného hokejistu, nemusela by hnout ani prstem a jen si naplno užívat dary života. Ne každá se ovšem spokojí jen s nálepkou ”manželka”, a proto se Zuzana Novotná rozhodla být užitečná těm, kteří to potřebují. „Snažím se dělat něco smysluplného. Když se má člověk takhle dobře, podněcuje to v něm touhu pomáhat těm, kteří to štěstí neměli. To je podle mě důvod, proč tolik vlivných lidí tíhne k charitě,” přiznává manželka českého hokejového reprezentanta Jiřího Novotného, jenž se zaměřila na spolek Autisté jihu nebo projekt Nadace Terezy Maxové.

Když zrovna nedraží svoje vyřazené oblečení, fušuje i do jiného řemesla. Občas se podílí na návrzích interiérů, nábytku a spolupracuje s českobudějovickým architektem Martinem Vojtíškem. Umění by se do budoucna ráda věnovala. „Učím se to. Zabředávám do grafických programů. Také mám velký sen. Na zahradě bych si chtěla postavit ateliér, kde si budu moci dělat vše, co budu chtít. Mít tam svůj nepořádek, vzít si starou košili a zašpinit se od barev,” vyzrazuje Zuzana sny a plány.

Být manželkou úspěšného muže s sebou ale nese mnohem víc. Například, že se objevíte v prestižním pánském časopisu Playboy a nemusíte být nahá. Znamená to, že nejste jen významná a krásná, ale že jste taky pěkně za vodou.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47