Nejdražší a nejočekávanější svatba se nezadržitelně blíží. Krasavice s velkým pozadím a její snoubenec po kouscích odhalují podrobnosti.

 Celebrity 
11. května 2014 14:51 / Jitka Jahodová
  0
📷
1 fotografie v galerii
Kim Kardashian a Kanye West na sobě rozhodně nebudou šetřit! Foto: Twitter
Nepochybně se bude jednat o jednu z nejdražších svateb v historii. Zasnoubený pár Kim Kardashian a Kanye West do toho 24. května konečně praští. Pro mnohé bylo možná zklamáním, když se ven dostala informace, že dvojice se minulý víkend tajně vzala, ale prý pouze proto, aby splnili svatební náležitosti nutné pro stát Kalifornie.

Pompézní událost se totiž bude konat v Paříži, a přestože by se jejich svatby zajisté rádo zúčastnilo tisíce lidí, to privilegium bude mít nakonec jen pouhá stovka. Zamilovaný pár zrovna rozesílá pozvánky, které jsou tištěné na neutrálním šedivém podkladu se zlatým písmem. I tak jsou informace ale vzácné. Pozvaný host se dozví vše od data, přes zkušební večeři až po oblečení, ale místo konání se návštěvníkům odtajní až přímo v Paříži. „Kim to dokonce neprozradila ani svým sestrám,” uvedl zdroj US Weekly.

Kanye požádal svou vyvolenou o ruku loni v říjnu a pronajal si k tomu rovnou celý stadion s orchestrem! Nikdo nepochybuje o tom, že za to vysolil pořádný balík peněz a nebudou tak šetřit ani svatbě.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Dům a zahrada

Jak efektivně odstranit starý nátěr ze dřeva a co k tomu použít