Princ Harry přišel o panictví se starší ženou. Stalo se to na poli za hospodou v jeho 17 letech

 Celebrity 
09. ledna 2023 08:35 / Pavla Krejčí
  0
📷
1 fotografie v galerii
Princ Harry nerad vzpomíná na svou první sexuální zkušenost Wikimedia Commons / E. J. Hersom / volný zdroj
Vévoda ze Sussexu ve své nové knize otevřeně promluvil o tom, jak ztratil panictví se starší ženou. Tvrdí, že se to odehrálo na poli za velmi rušnou hospodou a žena se k němu chovala jako k „mladému hřebci.“

V posledních dnech unikají úryvky z memoárů prince Harryho, v nichž velmi otevřeně mluví o mnoha částech svého života. Jedním z odhalení je jeho zasvěcení do sexuálního života ze strany starší ženy. Princ tak neváhal poskytnout více podrobností o svém prvním sexu.

Vévoda ze Sussexu neprozradil jméno tajemné ženy, ale dal jasně najevo, že to pro něj nebyla příliš pozitivní první zkušenost. Ona dáma prý neskrývala svůj obdiv ke koním. „Měla koně docela ráda, a chovala se ke mně jako k mladému hřebci,“ píše Harry podle webu Page Six. Zdá se, že si princ odnesl spíše trauma než požitek a jeho zasvětitelka měla určité sklony.  „Jednou z mnoha chyb bylo, že jsem svolil k tomu, aby se to stalo na poli, hned za velmi rušnou hospodou. Nepochybně nás někdo viděl.“

Zprávy v minulosti naznačovaly, že Harry přišel o panictví s Elizabeth Hurley. Slavná herečka, která je o 19 let starší než Harry, však zvěsti ještě v prosinci popřela. 

Tři roky po dostaveníčku s anonymní starší ženou začal princ Harry chodit s Chelsea Davy. Seznámili se v Londýně a chodili spolu přes šest let, píše Daily Mail.

Kniha rovněž popisuje, jak ho jeden z bodyguardů královské rodiny Marko navštívil, když byl ještě žákem Eton College, ve Windsoru, a řekl princi, že byl poslán, aby „zjistil pravdu“. Harry píše: „Měl jsem podezření, že mluví o mé nedávné ztrátě panenství, ponižující epizodě se starší ženou, která měla ráda macho koně a která se mnou zacházela jako s mladým hřebcem.“ Nicméně skutečný důvod, proč byl Marko poslán, aby Harryho zkontroloval, byl ten, že tisková kancelář krále Karla byla informována, že noviny mají důkazy o tom, že bral drogy – Harry však řekl, že jsou to lži.

Vévoda ze Sussexu také diskutoval o svém penisu. „Můj penis byl veřejně známou věcí a předmětem zájmu veřejnosti,“ napsal Harry. „Tisk o tom hodně psal. V knihách a novinách (dokonce i The New York Times) bylo nespočet příběhů o tom, že Willy a já jsme nebyli obřezáni.“

Vedle svých intimních zkušeností se otevřel i ohledně drogové minulosti. Když bylo Harrymu 17 let, byl král Karel v britských bulvárních plátcích líčen jako „utrápený svobodný táta, který se vyrovnává s dítětem narkomanem“, jak Harry podle webu Marca ve své knize podotýká. Tehdy samozřejmě jakékoliv spekulace o braní návykových látek byly palácem ihned smeteny ze stolu, nyní se však otevřeně doznal. Harry přiznal, že mu droga byla poprvé poskytnuta u známého na venkově během loveckého víkendu. Nebylo to moc zábavné a ani mě to nijak zvlášť nepotěšilo,“ vzpomíná. „Ale cítil jsem se jinak, a to byl hlavní cíl," dodal.

Autorský článek, další zdroje: Page Six, Daily Mail, Marca

Témata: princ Harry
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Tech

8 mýtů o hybridech, které vám brání vytěžit z tohoto pohonu maximum