Heidi Klum oslavila Nový rok ve vířivce se svým mladým manželem. Užívali si spolu v luxusním americkém horském středisku Aspen

 Celebrity 
03. ledna 2023 10:27 / Mirka Malá
  4
📷
1 fotografie v galerii
Heidi Klum a Tom Kaulitz se od sebe zkrátka nemůžou odtrhout Depositphotos
Jak na Nový rok, tak po celý rok, přála si asi o Silvestru topmodelka Heidi Klum, když příchod nového roku strávila se svým mladým manželem ve vířivce v luxusním americkém horském středisku Aspen.

Devětačtyřicetiletá Heidi si jistě přála, aby její třiatřicetiletý manžel Tom Kaulitz byl do ní pořád takový blázen jako dosud. A chemii, která mezi těmito dvěma pořád panuje, zvěčnili i na společné silvestrovské fotografii. Na Instagramu pak ukázali, jak vlastně strávili poslední minuty starého roku. Ve venkovní vířivce, vášnivým polibkem a rukou, kterou Kaulitz nemohl sundat ze zadku své ženy.

Heidi Klum a Tom Kaulitz se vzali v roce 2019 a od té doby svým fanouškům prezentují prakticky jen fotky, na kterých se od sebe zkrátka nemůžou odlepit. O Vánocích například sama Heidi publikovala fotografii, na které se zabalila do vánočního papíru s tím, že zrovna balí manželův vánoční dárek. Pravdou je, že Vánoce teď pro Heidi Klum mají speciální význam, protože právě o Vánocích 2018 se s Kaulitzem zasnoubila.

A nedávno topmodelka mluvila o tom, jak šťastná se svým o 16 let mladším manželem je. „Poprvé mám partnera, se kterým mohu o všem diskutovat. Někoho, kdo sdílí povinnosti, které v životě máme všichni. Dřív jsem byla na všechno sama. Poprvé jsem si vyzkoušela, jaké to vlastně je mít partnera.“ Ale aby si udržela o tolik let mladšího muže, musí se Heidi také hodně snažit. Nejen vypadat stále dobře i těsně před padesátkou, ale také umět sdílet jeho bláznivé nápady.

Tom Kaulitz je totiž muzikant, takže je opravdu hodně kreativní. Na tom ostatně kapela Tokio Hotel, kterou založil se svým bratrem Billem v roce 2001, postavila kariéru a stala se obratem populární u teenagerského publika. Sedmou desku vydala skupina v loňském roce a na jaře se vydá na krátké evropské koncertní turné. Časy, kdy byla kapela na vrcholu, jsou už totiž dávno pryč. A to také znamená, že Heidi Klum rozhodně vydělává víc, než její manžel.

Heidi Klum je také matkou čtyř dětí, ty se ale obvykle na veřejnosti neobjevují a modelka chrání jejich identitu. Jedině její dcera Leni, která je už plnoletá, je veřejně známou osobou, protože se už sama pokouší prosadit ve světě modelingu. Heidi vychovává ještě syna Henryho, kterému bude osmnáct letos v září, dalšímu synovi Johanovi bude na podzim sedmnáct a nejmladší Lou bude čtrnáct.

Ne všechny děti slavné modelky ale mají stejného otce. Rok po rozvodu se stylistou Ricem Pipinou se v roce 2003 Heidi zamilovala do Flavia Briatoreho, který byl mimo jiné výkonným ředitelem týmu Formule 1 Renault, byl podstatně starší a kromě svého bohatství se také proslavil svojí velkou slabostí pro modelky. Mimo jiné s ním chodila i Naomi Campbell. V prosinci téhož roku Heidi oznámila, že je těhotná, ale Briatore o rodinu nestál a s Heidi se rozešel.

Heidi si ale z rozchodu moc nedělala a obratem se zamilovala do zpěváka Seala Briatoreho. Dcera Leni se narodila v květnu 2004, a Seal byl dokonce u porodu. Leni je také jediným dítětem Heidi Klum, které má světlou pleť. Další tři děti totiž německá modelka porodila právě Sealovi. Manželství ale vydrželo jen sedm let, Heidi v roce 2012 požádala o rozvod a zbavila se i zpěvákova příjmení.

A pak následovala rychlá série různých vztahů, ať už to byl její bodyguard Martin Kirsten, nebo mladý obchodník s uměním Vito Schnabel. Po něm se ale v roce 2018 poznala s Tomem Kaulitze, který je aktuálně už jejím třetím manželem.

 
 
 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Příspěvek sdílený Heidi Klum (@heidiklum)

Autorský článek, další zdroj: Instagram

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod