Olivia Wilde a Harry Styles se rozešli. Kvůli němu opustila otce svých dětí

 Celebrity 
23. listopadu 2022 10:17 / Mirka Malá
  1
📷
1 fotografie v galerii
Olivia a Harry na sebe nemají čas Depositphotos
Je to docela šokující zpráva na to, že to měla být láska jako trám. Ale trvala nakonec jen dva roky. Teď už Olivia Wilde a Harry Styles pár netvoří, ale shodně tvrdí, že zůstali velmi dobrými kamarády.

Problémem jejich vztahu byly s největší pravděpodobností jejich ambice. Harry Styles je momentálně navíc na celosvětovém turné, protože jeho hudební kariéra letí vzhůru, zatímco Olivia Wilde se zabydlela v Los Angeles, kde vychovává svoje dvě děti a soustředí se zase na svoji filmovou kariéru. A to zkrátka nejde dohromady s láskou.

Proto se podle dobře informovaného zdroje měli Harry a Olivia na svém rozchodu také bez problémů dohodnout, a údajně tedy nikdo nedal nikomu kopačky. A přitom to byla opravdu velká láska osmatřicetileté herečky a režisérky a o deset let mladšího idola teenagerovských srdcí.

Pravdou nicméně je, že dvouletý vztah Harryho Stylese s Olivií Wilde, matkou dvou dětí, byl ten nejdelší, jaký kdy osmadvacetiletý zpěvák měl. Olivia se svými dětmi byla dokonce ještě minulý týden na jeho koncertě v Los Angeles, což je poněkud překvapivé vzhledem k jejich následnému rozchodu, ale herečka to obhájila tím, že jsou velmi dobrými přáteli, takže co by se nešla podívat.

Kromě toho, že na sebe tihle dva zkrátka nemají vůbec čas, jejich vztahu nepomáhal ani fakt, že má Olivia trable se svým ex, Jasonem Sudeikisem. Ten je otcem jejích dětí a povídá se od samého začátku, že ho Olivia opustila právě kvůli Harrymu Stylesovi. Herečka to ale donekonečna popírá a tvrdí, že její vztah se Sudeikisem byl už u konce, když potkala Stylese.

Sám Sudeikis ale tvrdí zase úplný opak a dodnes těžce nese, že ho Olivia podváděla. A od té doby tihle dva velkou válku o opatrovnictví osmiletého Otise a šestileté Daisy. Olivia dokonce musela nyní odletět do Londýna, kde Sudeikis v současné době natáčí, aby děti mohly být se svým otcem.
Sudeikis totiž nenechává na svojí ex nit suchou. Samotný soud o děti se velmi protahuje a vztahy obou rodičů jsou doslova na bodu mrazu. Stačí připomenout kauzu, kdy Olivia Wilde musela převzít žalobu od úředníka ve chvíli, kdy byla na pódiu a zrovna hovořila k fanouškům o svém novém filmu. Sice si tehdy zachovala chladnou tvář a situaci před veřejností ustála, nakonec se ale provalilo, že byla ve skutečnosti vzteky bez sebe a celou kauzu použila u soudu proti Sudeikisovi.

Jason Sudeikis i Olivia Wilde jsou zkrátka dalším hollywoodským párem, který je ochoten se roky soudit, jen aby nevyhrál ten druhý. A to už od listopadu 2020, kdy se rozešli. Sotva dva měsíce po rozchodu se už Olivia začala na veřejnosti objevovat s Harrym Stylesem. O rok později Sudeikis ve velmi emocionálním rozhovoru pro časopis GQ přiznal, že se stále snaží pochopit, proč se to stalo. „A pak se postupně tato kapitola z mého života začne stávat pouhým odstavcem, slovem a nakonec nějakou čmáranicí,“ řekl tehdy oblíbený herec.

Pravdou ale je, že vztahy byly u Olivie Wilde vždy poněkud zvláštní. Když se stala slavnou díky roli Třináctky v seriálu Dr. House, ukázalo se, že je herečka už od svých devatenácti let vdaná za italského filmaře a hudebníka Taa Ruspoliho. Sice s ním údajně už řadu let nežila, ale zajímavé je, že žádost o rozvod podala až v roce 2011, kdy začala chodit právě se Sudeikisem. Byla s ním od roku 2013 dokonce zasnoubená, ale nakonec ho vyměnila za Stylese.

 

 
 
 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Příspěvek sdílený Wilde about Styles (@wilde_about_styles)

 

Autorský článek, další zdroj: Page Six

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008