Brad Pitt tajně randí s vdanou kráskou už několik měsíců. Ines de Ramon je ale stále vdanou paní

 Celebrity 
19. listopadu 2022 10:06 / Mirka Malá
  4
📷
1 fotografie v galerii
Brad Pitt až dosud randil tajně, hlavně kvůli Angelině Depositphotos
Spekulace o tom, že Brad Pitt randí s mladou kráskou Ines de Ramon, kolují Hollywoodem i médii už nějakou dobu. A teď to dokonce vypadá, že jejich tajný vztah probíhá už několik měsíců, přestože Ines je stále vdanou paní.

Brad Pitt a Ines de Ramon byli společně na veřejnosti poprvé spatřeni až během minulého víkendu, kdy společně vyrazili na koncert frontmana skupiny U2 Bona v Los Angeles. Jenomže dobře informované zdroje z hollywoodských kuloárů tvrdí, že spolu ve skutečnosti randí už několik měsíců.

Osmapadesátiletý Pitt je sice stále v zajetí mnoha soudních sporů se svou exmanželkou Angelinou Jolie, novou lásku ale našel ve dvaatřicetileté dlouhonohé klenotnici, se kterou slavného herce podle dobře informovaného zdroje měl seznámit společný kamarád. Není ale jasné, jak vážný vztah Brada Pitta a Ines de Ramon ve skutečnosti je.

Ines je totiž stále vdaná za herce Paula Wesleyho, i když s ním údajně už od začátku tohoto roku nežije. A informátor se navíc dušuje, že mezi Pittem a Ines nejde o exkluzivní vztah. Podle těchto informací si Brad v poslední době rád užívá se ženami, ostatně není to tak dávno, kdy byl spojován například i s herečkou Emily Ratajkowski a od rozvodu s Angelinou Jolie už tajně chodil s řadou žen. Údajně právě kvůli svojí ex Angelině. Pitt se totiž bojí, že by ho u jejich dětí očerňovala ještě víc, než to dělá, kdyby měl oficiální přítelkyni.

A kdo je tedy Ines de Ramon, současná Pittova kráska, která je podobný typ tmavovlásky, jako Angelina Jolie? K showbyznysu má celkem blízko, protože zatím prakticky celou svoji pracovní kariéru strávila ve šperkařském průmyslu. V současné době je dokonce viceprezidentkou jedné klenotnické společnosti a v minulosti rovněž pracovala pro jednu luxusní švýcarskou šperkařskou firmu. Kromě toho je také certifikovanou nutriční poradkyní a ovládá hned několik světových jazyků.
Přestože Ines v minulosti studovala a pracovala ve Švýcarsku, už řadu let žije v Kalifornii a tam se také provdala za herce Paula Wesleyho, známého mimo jiné ze slavného seriálu Vampire Diaries. Toho si Ines vzala v roce 2019 a vypadalo to skoro celou dobu, že jsou šťastným párem. Nicméně letos v září oficiálně oznámili konec svého manželství, na kterém se údajně měli dohodnout už začátkem tohoto roku.

I když byla, nebo respektive ještě stále je, za slavného herce vdaná, Ines nikdy nestála o publicitu, nebo dokonce slávu, a na veřejnosti se prakticky neobjevuje. Povídá se o ní, že si naopak svoje soukromí velmi střeží, což se jí tedy poté, co si s Pittem vyšla na koncert, už rozhodně nepovede. Soudě podle fotografií, které paparazzi na koncertě pořídili, se Pitt a Ines drželi za ruce a vzájemné okouzlení na nich bylo patrné na první pohled.

Otázkou je, zda pozornost, které se Ines nyní bude dostávat, nebude jejímu vztahu s Pittem škodit. Na druhou stranu Ines de Ramon je považována za velmi inteligentní ženu, což zase dozajista imponuje mírně intelektuálnímu Pittovi. Ani on sám ale na vážný vztah nemá zrovna dobré podmínky. Od jeho rozvodu s Angelinou, která podala žádost o rozvod už v roce 2016, je Pitt doslova pohlcen mnoha soudními spory, které od té doby probíhají. Už šest let se tedy soudí primárně o děti a v neposlední řadě doslova válčí v několika sporech, které se týkají kdysi společného manželského majetku.

 

 
 
 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Příspěvek sdílený hotgossipnewz (@hotgossipnewsinfo)

Autorský článek, další zdroj: Page Six

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47