Potvrzeno: Krásná Andrea Kerestešová je plodná!

 Celebrity 
10. června 2014 05:30 / Jitka Jahodová
  0
📷
3 fotografie v galerii
Andrea bude mít krásné děti Foto: Archiv vipstory.cz
Najde se jen málo žen, které by nezatoužily být matkou. Andrea Kerestešová mezi ně rozhodně nepatří, proto se nádherná herečka rozhodla neponechat nic náhodě a odhodlala se jít na testy plodnosti. „Už mi bude třicet, mám nejvyšší čas,” řekla na klinice asistované reprodukce IVF Cube.

V dnešní době moderních a nadčasových technologií spousta žen zapomíná na to, že každá v sobě máme biologické hodiny, které pomalu ale jistě běží a když si na početí dítěte vzpomeneme pozdě, už nám nepomůže žádný lékař. Žena je prý v tomto ohledu nejproduktivnější mezi dvacátým a pětadvacátým rokem života. Přitom současným trendem je mít první dítě kolem třiceti a nebo i čtyřiceti.

Jelikož biologické hodiny neúprosně tikají i půvabné Andree, už má jasno v tom, že svého současného partnera Mikoláše by si klidně dovedla představit jako otce svých dětí. „Jinak bych s ním samozřejmě nebyla,” řekla Kerestešová vipstory.cz.

Co se týče počtu dětí apod., to Slovenka nechává čistě na přirozeném vývoji událostí. „Já takové věci moc neřeším. Uvidím, jak budu zvládat jedno dítě, a pak můžu říct, že chci další. Snažím se všechno přijímat jak to přichází. Kolik pánbůh dá,” míní herečka. „Když to bude zdravé, je mi úplně jedno co to bude. Je to nový život a každý nový život je ten největší dar a zázrak, co můžeme zažít,” uzavřela Andrea.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod