Sylvester Stallone získal zpět svou manželku Jennifer. Pár se usmířil měsíc po její žádosti o rozvod

 Celebrity 
27. září 2022 13:35 / Pavla Krejčí
  0
📷
1 fotografie v galerii
Sylvester Stallone získal manželku zpět Depositphotos
Slavný filmový Rocky si zažil těžký měsíc. Jeho manželka Jennifer Flavin po 25 letech manželství požádala o rozvod a jemu nezbylo nic jiného než její rozhodnutí respektovat. Podle nových informací se však manželé usmířili.

Rozvod je zažehnán, Sylvester Stallone si může oddechnout. Když před měsícem po 25 letech manželství požádala jeho manželka Jennifer Flavin o rozvod, všechny to překvapilo. Jak se však zdá, partneři si vše vyříkali. Podle magazínu People se rozvod konat nebude.

Obnovení vztahu potvrdil i web Page Six, který získal vyjádření od zástupce Stallona: „Rozhodli se sejít se doma, kde si popovídali a vyřešili své neshody. Oba jsou nyní nesmírně šťastní."

Minulý týden soud v Palm Beach na Floridě uvedl, že se Flavin i Stallone shodli na tom, „že je v nejlepším zájmu každého z nich individuálně, a co je důležitější, kolektivně jako rodina vyřešit všechny záležitosti související s rozvratem jejich manželství mimosoudně důstojným, přátelským a soukromým způsobem." Manželům však patrně došla váha toho, co se děje. Promluvili si a záhy poté přišla zpráva o jejich usmíření.

Stallone a Flavin se vzali v květnu 1997 a z manželství vzešly tři dcery – Scarlet (20), Sistine (24) a Sophie (26). Ještě donedávna je každý považoval za ideální rodinu, která má k rozpadu hodně daleko. Flavin však svým činem překvapila nejen veřejnost, ale jak bylo patrné, tak i samotného Stallona. V dokumentu k rozvodovému řízení jako jeden z důvodů odluky uvedla, že se Stallone „zabýval úmyslným rozhazováním, vyčerpáním a/nebo plýtváním společného majetku, které mělo nepříznivý ekonomický dopad na jejich finanční stav". Stallone toto tvrzení popřel.

Záhy po podání žádosti Flavin promluvila pro People: „S lítostí oznamuji, že po 25 letech manželství jsem požádala o rozvod se svým manželem Sylvesterem Stallonem. I když už nebudeme manželé, vždy si budu vážit těch více než 30 let. Vážím si vztahu, který jsme sdíleli, a vím, že jsme oba oddaní našim krásným dcerám. Žádám o soukromí pro naši rodinu, abych se v našich životech mohli všichni přátelsky posunout vpřed."

Stallone reagoval svým stručným prohlášením: „Miluji svou rodinu. Tyto osobní záležitosti řešíme přátelsky a soukromě."

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Sly Stallone (@officialslystallone)

 

Rozčarování z vyvstalých rodinných problémů odjel Stallone vyřešit do Itálie. Byl spatřen v několika obchodech, ve kterých prý zanechal nemalé částky. Zavdal tím spekulace, zdali manželka opravdu neměla pravdu a hvězdný Rocky neutrácí až moc.

Podle gest a jednání však bylo zjevné, že si rozvod nepřeje a manželku se snaží získat zpět. Minulý týden zavzpomínal na minulost, když na Instagramu sdílel snímek. Na něm se drží za ruce se svou odcizenou manželkou. Rovněž sdílel i starší rodinnou fotografii, na které je jejich celá rodina. Snad jsou tedy trable v ráji opravdu zažehnané a pár si užije dalších 25 let vzájemně po boku. Dále čtěte: 

Autorský článek, další zdroje: people.com, pagesix.com

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47