Oceněná zpěvačka: Vyznamenání od prezidenta bych si odmítnout nedovolila!

 Celebrity 
30. října 2017 04:05 / René Černý
  0
📷
2 fotografie v galerii
Yvetta Simonová je poctěna, že získala státní vyznamenání! ShowPix
Jednou z těch, která v sobotu na Hradě převzala státní vyznamenání od prezidenta Miloše Zemana, byla i zpěvačka Yvetta Simonová. Legenda, která patřila do dvojice s Milanem Chladilem a poté s Milanem Drobným, si ocenění považuje a prý by ji ani nenapadlo metál odmítnout.

To, že bude spolu s Helenou Vondráčkovou, Zdeňkem Troškou, Evou Urbanovou, Štefanem Margitou, Janem Skopečkem, Luďkem Sobotou a dalšími oceněna, ji prý vůbec nenapadlo.

„Byla jsem velice překvapená. Nečekala jsem to, ale měla jsem z toho opravdu radost, protože si myslím, že hlavně to publikum na mě nezapomnělo. Také neustále někam jezdím, takže já to beru jako dar publika, nikoli jako nějakou politickou cenu," uvedla Simonová.

Právě proto, že umělce většinou navrhují diváci a fanoušci, bere medaili od prezidenta jako výsledek své celoživotní práce. O tom, že by třeba cenu odmítla, ani na chvíli neuvažovala.

„Odmítnutí by u mě nepřipadalo v úvahu, leda ze zdravotních důvodů, když bych se nemohla dostavit, ale jinak nevidím důvod," podotkla zpěvačka, o které se dá říct, že umí zastavit čas. Nikdo by jí nehádal její věk. V sobotu totiž oslaví neuvěřitelné 89. narozeniny! 

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Dům a zahrada

Jak efektivně odstranit starý nátěr ze dřeva a co k tomu použít