Vítěz Superstar má nový hit. Přitom jako náctiletý přestal zpívat, protože se mu změnil hlas

 Celebrity 
22. srpna 2022 12:25 / Mirka Malá
  0
📷
2 fotografie v galerii
ADONXS má nový popový hit Warner Music / volný zdroj
Poslední vítěz Superstar Adam Pavlovčin alias ADONXS má nový hit, který bude i na jeho připravovaném debutovém album. Jde o zdařilý song s názvem Game, který se rozhodně vyrovná západním produkcím.

Po prvním úspěšném singlu Moving On přichází Adam Pavlovčin alias ADONXS se svým očekávaným dvoj-singlem. Jeho první polovinu s názvem Game už vydal a natočil k němu i velmi expresivní videoklip.

"Game je pro mě nejvíc mainstreamovou skladbou na chystaném albu, a to je i jedním z důvodů, proč jsem ji chtěl vydat ještě v létě. Žánrově je to to, čemu se říká sentimentální pop. Jde o taneční skladbu s ne úplně veselým textem. Game je pro mě hra, kterou mnoho z nás hraje dennodenně. Hra, ve které se umělec ocitne, když vstoupí do světa šoubyznysu, stejně jako hra, která se často objevuje v partnerském a intimním životě. Velmi snadno se stáváme něčí hračkou, něčí panenkou a je náročné najít hranici mezi tím, co chceme my a tím, co po nás vyžaduje okolí. Taková hra s námi dokáže někdy pěkně zamést“, řekl nám Adam.

 

 
 
 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Příspěvek sdílený ADONXS / Adam Pavlovčin (@ageofadonxs)

 

Na jeho desku se už těší řada fanoušků. Adam vyhrál Superstar na celé čáře a nejméně od poloviny soutěže byl hlavním favoritem. Přitom jako náctiletý úplně přestal zpívat. Šestadvacetiletý Adam alias ADONXS totiž zpíval od mala, také tancoval a hrál na klavír. Když se ale dostal do teenagerovského věku, se zpěvem doslova seknul. Nemohl se totiž smířit s tím, jak moc se změnil jeho hlas. Z jeho tenoru se najednou stal nejhlubší hlas, jaký hudba rozeznává, tedy basso profondo.

Adama tahle změna rozhodila, protože změněný hlas se pro populární hudbu vůbec nehodil, a tak se na zpívání raději vykašlal a raději se zaměřil na tanec, kde si vedl také velmi dobře a na nejvyšší úrovni ovládal street dance. Nakonec se na něho ale usmálo štěstí a pod vedením hlasové pedagožky se naučil používat svůj hlas a naučil se také, jak ze svých hlasivek dostat i vyšší tóny.

Pavlovčin se rozhodl, že se svým zdokonaleným hlasem zkusí udělat štěstí v Londýně, kam se proto odstěhoval a studoval tam zpěv. Nebylo to pro něho ale lehké období, protože na studia neměl peníze a musel se živit hlídáním dětí, prací v nočním klubu a také dával hodiny zpěvu. To všechno se mu ale nakonec vyplatilo. Založil skupinu Pace, která koncertovala především v Anglii, a to dokonce do té doby, dokud to jen šlo. Koncerty přerušila až koronavirová pandemie.

A díky tomu se taky objevil v Superstar. Pavlovčin se tam ale nepřihlásil sám, vyhlédli si ho hledači talentů a účast v soutěži mu tak trochu vnutili. Považují ho totiž za nejlepšího zpěváka, který se tu za dlouhá desetiletí objevil. Adam si během soutěže získal obrovské zástupy fanoušků, ale také odpůrců. Některým vadí, že je až příliš extravagantní a obléká se do prapodivných kostýmů.

Jeho nový singl Game by se ale mohl líbit všem, kdo mají rádi líbivý pop a jeho odpůrci se ani nemusí bát, že video k písničce bude nějaké extravagantní. ADONXS tímto hitem zjevně cílí na nejširší publikum. Písnička se líbí i jeho starší sestře, kterou je muzikálová herečka Radka Pavlovčinová, která hraje v řadě pražských muzikálů. Umělecky založený je Adam také po své mamince, kterou je velmi uznávaná slovenská výtvarnice Monika Sabo.

Autorský článek, Instagram

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008