Jennifer Grey se vrací do Hříšného tance. Bude totiž pokračování po 35 letech

 Seriály & Filmy 
30. dubna 2022 02:14 / Mirka Malá
  2
📷
2 fotografie v galerii
Hříšný tanec 2 bude! Depositphotos
Už je to oficiální. Letos je tomu už 35 let, co měl premiéru veleúspěšný film Hříšný tanec. Brzy se dočká svého pokračování i s Jennifer Grey.

Jennifer Grey se vrátí na místo činu, i když to tentokrát bude muset být bez Patricka Swayzeho. Každopádně ale půjde o pravé pokračování původního a dnes už kultovního snímku Hříšný tanec. Protože kdo neví, byly totiž natočeny dva filmy, které se na Hříšný tanec odkazovaly, ale ve skutečnosti s ním neměly nic společného, uvádí New York Post

Hvězda osmdesátek si připomene svoji slávu

V kuloárech se o návratu Jennifer Grey do pokračování Hříšného tance mluví od roku 2020, kdy celý projekt začal vznikat v hollywoodském studiu Lionsgate. "Bude to přesně ten druh romantického, nostalgického filmu, na který fanoušci čekali celé ty roky, řekl tehdy ředitel studia Jon Feltheimer.

Není ovšem vůbec jasné, v jaké roli se ve filmu Jennifer Grey objeví a kdo nahradí Patricka Swayzeho, pokud je to vůbec podle scénáře nutné. Další herecké obsazení totiž zatím nebylo zveřejněno, stejně jako synopse příběhu, který bude film vyprávět.

Od osmdesátých let už uteklo hodně vody. Jennifer Grey tehdy patřila k nejslavnějším herečkám, postupně ale začala její sláva uvadat. V posledních letech ji živí především epizodní seriálové role. Grey také letos oslavila svoje dvaašedesáté narozeniny, takže fanoušci určitě nemohou čekat, že v pokračování Hříšného tance předvede znovu nějaké divoké kreace. Herečka nicméně v květnu chystá vydání svojí autobiografické knihy s názvem Out of The Corner, ve které se pochopitelně nevyhne podrobnostem ze Hříšného tance a své slávě v osmdesátých letech.

Zdroj: New York Post - Page SixSky News

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve