Herečka Petra Špalková ukáže v novém detektivním seriálu vlastní dceru

 Seriály & Filmy 
02. ledna 2022 14:06 / Mirka Malá
  2
📷
3 fotografie v galerii
Osmiletá Andělka natočila se Špalkovou všech 12 dílů Česká televize
Prvním novým detektivním seriálem nového roku bude očekávaná série Stíny v mlze. Na obrazovkách se objeví už v pondělí 3. ledna. Hlavní roli získala Petra Špalková, která do seriálu nechala obsadit i svoji malou dceru Andělku.

Seriál Stíny v mlze natáčený v Ostravě a okolí představí kriminalistku Magdu Malou a jejího nového parťáka Martina Černého, tedy právě Petru Špalkovou a Jiřího Vyorálka. 

Petra Špalková natáčela se svou dcerou Andělkou

Výhoda to pro Špalkovou ale rozhodně nebyla. "Práce s vlastní dcerou byla náročná i krásná dohromady. Přestože ostravská produkce i všichni ze štábu dělali vše pro to, abychom to mohly zvládnout co nejeelegantněji a bez nervů, byla tam ještě spousta momentů, které byly náročné a vysilující. Taky si uvědomte, že jsme vše točili v době první, druhé a třetí vlny koronaviru, takže žádná idylka se nekonala. Ale ty chvíle, kdy vše fungovalo a šlo hladce, byly krásné a stihly jsme si je užít naplno. Měla jsem velkou radost z toho,  jak si Andělka porozuměla s Jardou Pleslem, který hraje jejího tátu, byli si blízcí humorem a jistou poťouchlostí, byli jak dva spiklenci. A velmi pomohl přístup režiséra Radima Špačka, který měl vhled, pochopení a citlivě a pevně ji vedl," prozradila Špalková o natáčení se svou osmiletou dcerou.

Špalková má dceru Andělku s hercem Miroslavem Tichým, se kterými ji dělí desetiletý věkový rozdíl. Doma má Andělka ještě brášku Aloise. Herečka, která nepatří mezi ty, jež se rády účastní jakéhokoliv televizního projektu, je držitelkou hned tří ocenění Český lev, takže diváci se v seriálu mohou těšit na skvělý herecký výkon.

Seriál Stíny v mlze nabídne divákům kromě dvanácti napínavých kriminálních případů ještě něco navíc. Umožníme divákovi blíže poznat, kdo jsou ti, jejichž prací je pátrat po vrazích. Co dělají, když nejsou v práci, a jak se tahle nejen časově, ale především psychicky náročná práce dá skloubit s běžným životem. A diváci se něco dozví i samotných obětech trestných činů, nejen o jejich pachatelích.

Zdroj: Autorský článek, Česká televize.

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008