Elon Musk se stal potají otcem. Holčička dostala šílené jméno

 Celebrity 
11. března 2022 15:44 / Mirka Malá
  0
📷
1 fotografie v galerii
Kontroverzní miliardář se znovu stal otcem Depositphotos
Elon Musk a jeho přítelkyně Grimes se tajně stali znovu rodiči, navzdory mnoha spekulacím z poslední doby o jejich rozchodu. A jak je už u Muska zvykem, jeho holčička dostala opravdu exotické jméno.

Muskova dcera se jmenuje Exa Dark Sideræl Musk a porodila ji náhradní matka. Exa ale ještě nedopadla se svým jménem tak strašně jako její starší bráška. Ten dostal jméno X Æ A-12. Nicméně malá dcerka slavného miliardáře už má svoji svoji domácí předzdívku. Rodiče jí totiž říkají Y.

Místo rozchodu tajné rodičovství

Od září loňského roku se začaly objevovat zprávy naznačující, že Elon a Grimes se skutečně rozešli. Grimes se to rozhodla nyní uvést na pravou míru, ale upřímně řečeno, příliš jasno do svého  vztahu s Muskem nepřinesla. "Neexistuje pro to žádné skutečné slovo. Pravděpodobně bych o něm hovořila jako o svém příteli, ale jsme velmi proměnliví. Bydlíme v oddělených domech. jsme nejlepší přátelé. Vídáme se pořád…. Prostě si žijeme po svém a neočekávám, že to ostatní pochopí," řekla Grimes, jak uvedl list Just Jared.

Umělkyně nicméně tvrdí, že jsou šťastní. "Tohle je to nejlepší, co kdy bylo… Jen potřebujeme být volní…Vždy jsme chtěli alespoň tři nebo čtyři děti,“ řekla zpěvačka.

Podivná dvojka se spolu poprvé objevila na veřejnosti během Met Gala v roce 2018. V květnu 2020 se jim narodil syn X Æ A-12. Grimes, jejíž skutečné jméno je Claire Boucher, se v současné době připravuje na vydání svého dalšího alba Book 1, které, jak vysvětlila, je částečně inspirováno opakovanými rozhovory, které ona a Musk vedli o tom, že je simulací, protože se oba cítí, jako by byla. Takže to bude určitě hodně zajímavá deska...

Zdroj: Just Jared, People.

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Tech

8 mýtů o hybridech, které vám brání vytěžit z tohoto pohonu maximum