Krásná hvězda seriálu Ordinace: Byla jsem tak hnusná, že si ode mě lidi v caterignu odsedávali

 Face To Face 
25. ledna 2021 12:01 / René Černý
  1
📷
7 fotografií v galerii
Herečka Petra Bučková prý klame tělem Face To Face
Aktuálně ji můžeme vidět v seriálu Hlava medúzy, diváci ji znají z řady filmů a seriálů včetně Ordinace v růžové zahradě. Účinkuje i v těch zahraničních. Kromě jiného jezdí s Lukášem Hejlíkem v rámci projektu LiStOVáNí. Jako žena prý klame tělem. Působila také jako zdravotní klaun. Dalším hostem pořadu René Kekelyho Face To Face byla herečka Petra Bučková.

Ve společnosti je prý Petra Bučková veselá kopa. Přesto hraje primárně v kriminálkách, dramatech nebo seriálech, kde ale nemá příliš komediální polohu. Prý skutečně klame tělem a říká o sobě, že v civilu je nudná.

„Já jsem ráda sama, jsem doma a poslouchám si rozhlasovou hru, ani nemám televizi. Už dvacet let. Mám samozřejmě internet, a když chci něco vidět, podívám se na to na počítači. Používám všechny ty vymoženosti, ale v civilu jsem dost nudná a umím být sama,“ říká charismatická herečka.

Že by ji lidé díky kriminálce poznávali na ulici, v obchodě či v MHD, se jí zatím nestalo. Dokonce je jinak učesaná. Ale jak přiznala, když byla v seriálu v Ordinaci, tak to bylo jiné. Hrála výraznou roli, ke všemu i bývalou modelku. Často prý hraje postavy mladší, než ve skutečnosti je, ač na to sama nevypadá.

Natáčení kriminálky Hlava medúzy ji velmi bavilo. Bavilo ji herectví jako řemeslo. Spolupráce s režisérem Filipem Renčem, kolegy Jitkou Čvančarovou, Michalem Isteníkem a Jiřím Dvořákem. Před časem ji dokonce velmi zaujalo trénování s kaskadéry, stejně jako práce s velkými zbraněmi.

Museli projít i školením od policistů, aby věděli, co vše mohou, nemohou, aby práce kriminalistů byla co nejvíce uvěřitelná. I tak ale lze v kriminálce najít řadu chyb, protože jednotlivé situace a události se spíše než realitě přizpůsobují kameře.

Spolu s kolegy zažila i pár zajímavých a záhadných věcí. Zvláště, když jeden z dílů natáčeli na zámku v Kunštátu na Moravě. Petra Bučková přiznává, že s kastelánem a jeho rodinou navázala díky natáčení blízké přátelství.

„Oni nám vždy vyprávěli, co se tam všechno stalo za mordy a podivné události. Vytahovali historky o jejich duších, kteří tam mají strašit, a o paní na kolečkovém křesle, která se zjevuje v nějakém patře u záchodů. A když jsme tam měli nočku, tak musím říct, že jsem si dala dvacet na nějaké pohovce. Vzbudila jsem se ve tři v noci. Ta tma byla taková hluboká, bylo hrozné ticho a bylo to divné. Bylo to jako v nějakém hororu. Jak se říká v pohádkách, že byla tma, že by se dala krájet, tak tam byla tma, že by vás mohla krájet,“ vzpomíná herečka.

Petra Bučková mluví třemi světovými jazyky. Proto točila jak v zahraničí, tak i u nás se zahraničními produkcemi a slavnými hereckými kolegy. Včetně Orlanda Blooma. Sama v rozhovoru také prozrazuje, jak ji poznal podle očí.

Herečka se narodila v Brně, dětství prožila v Táboře, teď žije v Praze. Ale velmi často jezdí do Rakouska, kde má už řadu let partnera. Tudíž vztah na dálku, který ale, jak se zdá, oběma vyhovuje. Děti ani ve svých 42 letech nemá a zdá se, že se to už nezmění.

Proč Petra Bučková, ač hraje i maminkovské role, nechce děti, jaké netradiční povolání má její partner, proč pracovala jako zdravotní klaun, jaký je společný projekt s Lukášem Hejlíkem, nebo proč si od ní odsedali lidé při natáčení v cateringu a nikdo s ní nechtěl sedět? Na to Petra Bučková ve Face To Face velmi otevřeně a s humorem odpovídala.

 

 

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Valentýn ve velkém stylu?! V odstínech růžové jej slavila A.n.d.u.l.a, Sharlota a Angie Mangombe

Styl

Jak nosit pánské kotníkové boty?

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47