Hana Zagorová má koronavirus. Zpěvačka je v nemocnici, manžel zatím v domácí karanténě

 Celebrity 
04. září 2020 18:16 / René Černý
  0
📷
4 fotografie v galerii
Hana Zagorová a Štefan Margita mají koronavirus Archiv Hany Zagorové
Zpěvačka Hana Zagorová leží v nemocnici. Má horečky a lékaři u ní zjistili pozitivní test na koronavirus. Její manžel má také pozitivní test a je v karanténě doma v Podolí. Pro jeho milovanou ženu to ale může být vzhledem k jejímu zdravotnímu stavu zásadní ohrožení.

Hana Zagorová trpí desítky let vzácnou formou poruchy krvetvorby. Nemá a nikdy neměla leukemii, nicméně její nemoc ji vzdáleně připomíná. Kvůli tomu má značně oslabenou imunitu, což by s ohledem na covid-19 mohl být problém. Všichni ale věří, že to nebude tak dramatické a zpěvačka to zvládne. 

"Naši milí, nechtěli jsme vás zatěžovat našimi starostmi. Ano, oběma nám vyšly pozitivní testy na covid. Ať se to nemusíte dovídat z různých nafouklých spekulací. Já jsem v domácí karanténě s lehkým průběhem a Hanka z důvodu vysokých teplot v nemocnici. Věřte, že děláme, co můžeme, ať se brzy s vámi uvidíme. Moc se na vás těšíme. Hanka a Štefan," uvedl na svém profilu na sociální síti Štefan Margita, který až dosud nereagoval na dotazy svých blízkých či médií. 

S ohledem na to, že oba mají covid-19, nemůže svou ženu v nemocnici navštívit. Jí se zase lékaři snaží srazit horečky, které by mohly negativně ovlivnit její stav, a nasadili antibiotika. 

Všichni, včetně nás, přejí oběma brzké uzdravení a hodně sil, aby to zvládli a zase mohli před své milované publikum. I přesto, že si nyní procházejí infekčním onemocněním, ohlásila Hana Zagorová, že letošní předvánoční Lucerna bude. I když s omezeným počtem diváků. Otázkou je, zda se koncert nepřesune na příští rok stejně, jako se přesunulo jejich tour Konečně-Společně.

Pořadatelé budou muset zrušit i Zagorové koncert v jihočeském Týně nad Vltavou, kde měla zpívat s kamarádem a kolegou Petrem Rezkem. 

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Valentýn ve velkém stylu?! V odstínech růžové jej slavila A.n.d.u.l.a, Sharlota a Angie Mangombe

Styl

Jak nosit pánské kotníkové boty?

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47