Za socialismu vypadala trochu jako Jágr, dnes je z ní sexbomba! Poznáte českou herečku?

 Celebrity 
21. května 2019 12:06 / Ema Maxová
  1
📷
5 fotografií v galerii
Z herečky nakonec vyrostla jedna z nejvýraznějších sexbomb českého filmu Instagram
Fotografie z dětství nebo ze školy pobaví snad každého z nás. Své fanoušky rozesmála i oblíbená herečka Alice Bendová (45), která se fotkou ze základní školy dokonce pochlubila na sociální síti!

Alice Bendová pobavila své fanoušky, když na svém Instagramu sdílela archivní snímek ze základky. Poznali byste v ní sexuální múzu mnoha můžů? Asi jen těžko...

Dnes patří Alice k našim nejkrásnějším herečkám, v časech povinné školní docházky ale žhavou kočku, kterou vídáme na filmových plátnech, připomínala jen hodně vzdáleně.
 
Pětačtyřicetiletá herečka se teď na sociálních sítích pochlubila archivní fotkou, která byla pořízena v době, kdy navštěvovala druhý stupeň základní školy. Tenkrát nosila účes, který je pro většinu z nás v současnosti jen těžko pochopitelným trendem.

Bendová si na čase minulé zavzpomínala společně se spolužáky. "Včera jsme měli sraz se základkou, nasmáli jsme se, že mě ještě teď bolí břicho. Hlavně, když se vytáhly staré fotky. Například já a můj květák," okomentovala Alice svůj tehdejší účes.

Touto dobovou momentkou ale pobavila nejen sebe a spolužáky, ale i kolegy a fanoušky. Každopádně z herečky nakonec vyrostla jedna z nejvýraznějších sexbomb českého filmu a také kolegy i diváky oblíbená herečka.

Alice Bendová se zapsala divákům do paměti rolí mrchy Simony v seriálu Rodinná pouta, dále si pak zahrála v seriálu Svatby v Benátkách, Letiště a dalších, a zazářila i ve filmech Kajínek či Zoufalé ženy dělají zoufalé věci.

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Valentýn ve velkém stylu?! V odstínech růžové jej slavila A.n.d.u.l.a, Sharlota a Angie Mangombe

Styl

Jak nosit pánské kotníkové boty?

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve