Fanynky šílí! Americký herec Channing Tatum sdílel svou nahatou fotku ze sprchy

 Celebrity 
22. května 2019 17:18 / Ema Maxová
  0
📷
3 fotografie v galerii
Oblíbený americký krasavec Channing Matthew Tatum Facebook
Hollywoodský svalovec Channing Tatum, známý jako Magic Mike z filmu Bez kalhot, nám odhalil hodně ze svého soukromí. Na sociálních sítích sdílel svoji zcela nahatou fotku ze sprchy.

Channing Matthew Tatum je americký herec, filmový producent, tanečník, bývalý striptér a model. Nejvíce se proslavil rolemi ve filmech Let's Dance, Super náhradník, G. I. Joe, Milý Johne, Bez kalhot a Navždy spolu.

Herec je prý hrdý na to, že je krásný. Vděčí za to dobrým genům, neboť krásní jsou údajně i jeho oba rodičové. Hollywoodská hvězda začínala svou kariéru jako model a striptér, ovšem nechce být u filmu rozhodně jen tím hezounkem.

Nedávno pohledný herec oslavil devětatřicáté narozeniny, přesto se rozhodně nemusí stydět ukázat své nahé tělo. Na svých sociálních sítích sdílel nehorázně sexy fotku ze sprchy, na které je úplně, ale úplně nahý. Intimní partie si zakrývá jen rukama. Fotografie získala během pár hodin přes 3 miliónu lajků. Nutno říci, že herec obykle podobné snímky nesdílí.

Fotku sdílel na popud své přítelkyně. Jessica Cornish chodí s Channingem od října 2018, tedy od doby, co se Tatum rozešel s exmanželkou Jennou Dewan. A vypadá to, že mezi Channingem a Jessicou je to vážné. Jessica nad Chaningem vyhrála ve hře Jenda, a tak měla možnost volby. A nevybrala si žádný obrázek z jeho filmů. Vybrala fotku z venkovní sprchy, díky které šly Channingovy fanynky doslova do mdlob.

Channing tedy nehodil svou striptérskou kariéru zcela za hlavu. Dodnes se každý den vysvléká zcela do naha. Už za to ale nedostává zaplaceno a žádní cizí lidé ho u toho nešmírují. Soukromý striptýz si dopřeje ihned po příchodu domů. Hollywoodský svalovec totiž miluje nahotu a doma chodí zcela bez oblečení.

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Valentýn ve velkém stylu?! V odstínech růžové jej slavila A.n.d.u.l.a, Sharlota a Angie Mangombe

Styl

Jak nosit pánské kotníkové boty?

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47