Kráska z Ordinace přiznala, že její pes bez milosti čůral na lidi!

 Celebrity 
10. června 2019 20:22 / Ema Maxová
  0
📷
3 fotografie v galerii
Jana Stryková se svým čtyřnohým miláčkem Matúš Tóth
Již za pár dní se lanžhotské fotbalové hřiště promění ve velkolepý prostor zaměřený na pejsky a jejich majitele. Proběhne zde Moravský psí den plný zábavy a osvěty, na kterém budou veterináři čipovat psy zdarma, návštěvníky čeká tombola i soutěže a hlavně se zde představí pejsci z útulků. Právě kvůli nim do Lanžhotu přijedou hvězdy jako Jana Stryková, David Koller, Pavla Vitázková s manželem Dušanem, Markéta Hrubešová, Tereza Fajksová, Bára Mottlová a lanžhotský rodák Jiří Zonyga.

Markéta Hrubešová s radostí přislíbila účast na Moravském psím dni. A to hlavně kvůli útulkáčům, které budou lokální útulky nabízet k adopci.

„Vždycky ráda podpořím dobrou věc. A zvířátka v útulcích prostě potřebují podporu. Jakoukoli. Samozřejmě, že ta peněžní je moc důležitá a taky je moc fajn, že se o nich mluví. Nicméně úplně nejvíc potřebují naši lásku. A kdyby se podařilo najít jednomu jedinému pejskovi nový domov, bude to za to stát,“ říká o návštěvě akce.

Na Moravský psí den přijde s dcerou, která po pejskovi touží. Bohužel jim to zatím časové možnosti nedovolují, a tak si mazlení se psy užije aspoň na pár hodin. „Psi jsou bezva a užije se s nimi spousta legrace. Vždy vás radostně uvítají, stejně i jakýkoliv kontakt či nabídku ke hře. A taky jsou věrní, chytří, učenliví a mají nádherné oči,“ rozplývá se herečka, která má se psy bohaté zkušenosti z natáčení filmů.

Smutný psí pohled dojímá i zpěváka Davida Kollera. Ten má na Moravě koncert, ale ve svém nabitém programu si našel chvilku na to, aby podpořil čtyřnohé chlupáče. „Těším se na ty smutný oči, co je uděláme veselými,“ prozrazuje své plány. Na Moravě je jako doma - má zde děti, kamarády, často tu koncertuje a je mu zkrátka hezky. „Musíme se ale všichni o tu zem a nejen tady starat. Aby byla čistá voda, vzduch a co nejméně chemie v půdě,“ říká.

Celou akci bude moderovat herečka Jana Stryková. Ta před lety zachránila fenku francouzského buldočka z množírny a poskytla jí milující domov a důstojný závěr života. Jana Stryková měla pejsky už od dětství, a proto není divu, že je zapálená milovnice psů a na Moravský psí den se moc těší. A jako správná pejskařka má v záloze vtipné historky.  „Jedna neblahá vlastnost mého koliáka Jonáše mi přivodila nespočet trapasů. Jonáš měl období, kdy vyžadoval na procházkách moji stoprocentní pozornost. V opačném případě člověka, kterého jsme na procházce potkali, a já se s ním začala vybavovat, bez milosti počůral! Chvíli mi trvalo, než jsem důvod tohoto jeho počůrávání rozklíčovala, ale věřte, stálo mě to nejednu bonboniéru,“ prozradila sympatická herečka, která za práva zvířat bojuje, jak jenom může. „Vše, co se týká pejsků, je mi velmi blízké, a pokud má akce i charitativní charakter, není co řešit,“ dodává.

Čipování psů zdarma, seznámení s novou sociální sítí pro mazlíčky s názvem Animal Breath, představení pejsků z útulků a azylů, hudební vystoupení plné hvězd, bohatá charitativní tombola i poradny, fotografie s pejskem na památku, soutěže pro dvounožce i čtyřnožce - to všechno zajistí celodenní program Moravského psího dne i s pestrým občerstvením, který se koná 22. 6. na fotbalovém hřišti v Lanžhotu a hlavně vstup i účast v soutěžích jsou zdarma.

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Valentýn ve velkém stylu?! V odstínech růžové jej slavila A.n.d.u.l.a, Sharlota a Angie Mangombe

Styl

Jak nosit pánské kotníkové boty?

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve