Zemřel zpěvák Daniel Nekonečný. Policie ho našla mrtvého v jeho domě

 Celebrity 
26. března 2019 12:50 / Ema Maxová
  0
📷
3 fotografie v galerii
Kromě zpívání působil Nekonečný také jako herec Facebook
Fanoušci už bohužel nikdy neuslyší a neuvidí milovníka show, módy, ohně a třpytek Daniela Nekonečného. Zpěvák a tanečník, který byl posedlý brazilskými tanečnicemi, ve věku 52 let zemřel.

Zemřel zpěvák Daniel Nekonečný, populární showman známý z kapely Šum svistu či filmu Eliška má ráda divočinu. Zpěváka našla policie mrtvého v jeho domě v pražských Řeporyjích.

Příčinu smrti zjišťují vyšetřovatelé. O příčinách jeho náhlého úmrtí můžeme zatím jen spekulovat, konkrétní příčinu ale definitivně určí až nařízená pitva. Legendárnímu hudebníkovi známému pro své extravagantní vystupování bylo 52 let. Informaci potvrdil na Twitteru starosta Řeporyjí Pavel Novotný.

Fanoušci začali zaplavovat Facebookovou zeď oblíbeného zpěváka. "Bože moc mě to mrzí ten jeho úsměv byl úžasný a nabyl člověka. Dane budeš mi moc chybět a upřímnou soustrat celé rodině," napsala jedna z fanynek.  "Tolik mne to mrzí. Nechť je Ti země lehká a duše najde klid," přidala se další. Lidé ho měli rádi především pro jeho pozitivní energii a věčný úsměv na rtech.

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Tech

8 mýtů o hybridech, které vám brání vytěžit z tohoto pohonu maximum