Nikol Švantnerová oslavila Valentýna ve spodním prádle

 Celebrity 
15. února 2019 11:23 / Ema Maxová
  0
📷
3 fotografie v galerii
Nikol Švanterová si dala na přípravě Valentýna opravdu záležet Kateřina Nováková
Úřadující královny krásy i ambasadorka České Miss Nikol Švantnerová jsou zadané, a tak není divu, že si užívaly svátek všech zamilovaných. Nikol si dala na přípravě opravdu záležet.

Švanterová vyzdobila celý byt srdíčky, okvětní lístky a partnerovi se předvedla ve velmi sexy prádélku. A také fotbalista Patrik Dressler nic nepodcenil. Nikol obdaroval stříbrným náramkem Tiffany, který si modelka dlouho přála.

A jak slavily další krásky? "My jsme Valentýna oslavili sportovně na sněhu. A aby té legrace nebylo málo, vyběhli jsme polonazí jen v trenkách na spaní a lyžákách na koulovačku. Sranda musí být a my si jí užíváme každý den," řekla Jana Šišková, Česká Miss Supranational 2018.

Úřadující královna krásy Lea Šteflíčková zatím úspěšně bojuje s missí nemocí. Její vztah s bývalým fotbalistou Michalem Jenechem stále klape a důkazem je i obrovský puget růží, kterým ji partner obdaroval. "Missí nemoc se opravdu nekoná, zatím je vše zalité sluncem. A bylo i na Valentýna," dodala Lea.

Třetí nejkrásnější Češka Tereza Křivánková původně svátek zamilovaných se snoubencem, bývalým vrcholovým cyklistou Tomášem Koudelou slavit kvůli jeho pracovnímu vytížení neměla. A doma ji čekalo překvapení. "Bylo to moc hezký. Doma mě čekal valentýnsky vyzdobený stůl, šampaňské s jahodami a čokoláda," uzavřela Křivánková.

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008