Plekanec přiznal vztah s Šafářovou. Stojí česká tenistka za jeho rozvodem?

 Celebrity 
21. srpna 2018 14:31 / Ema Maxová
  1
📷
4 fotografie v galerii
Lucie Vondráčková a Tomáš Plekanec se vzali v roce 2011 Facebook
Pětatřicetiletý hokejista Tomáš Plekanec promluvil o rozchodu s o tři roky starší zpěvačkou Lucií Vondráčkovou a zároveň přiznal, že se vídá s tenistkou Lucií Šafářovou. O vztahu s jednatřicetiletou tenistkou se ostatně již několik dní hojně spekulovalo.

„Až doteď jsem se ke konci našeho vztahu s Luckou nevyjadřoval. Neodpovídal jsem na žádné otázky, nereagoval na žádné články. Manželství a rozvod jsou pro mě soukromá věc, která by měla zůstat v rodině. Taky jsem nechtěl pošpinit všechny ty hezkéroky, které jsme spolu zažili,“ začal hokejista svůj příspěvek na Facebooku. 

„S Luckou jsme jako manželé nefungovali už několik měsíců, vlastně už poslední dva roky. Každý jsme si žili po svém, při pobytu v Česku jsme se nevídali skoro vůbec. Oběma nám záleželo hlavně na tom, abychom dobře vychovávali naše děti,“ vysvětloval Plekanec.

„Rozchod je čistě věcí nás dvou a není za ním nikdo třetí. Ani z mojí, ani z Lucčiny strany. Můžou za něj jen a jen naše dlouhodobé neshody a rozhodně ne to, že se posledních pár dní vídám s tenistkou Lucií Šafářovou. Ne rok, ani několik měsíců, jak se ke mně doneslo, ale až v době, kdy už jsme já a Lucka naše manželství fakticky ukončili,“ napsal na sociální síti Plekanec s tím, že se na definitivním rozchodu dohodli společně, bez emocí.

„Z toho, že naše manželství nevyšlo, jsem smutný. Zodpovědnost za to neseme oba. A oba se teď budeme snažit, aby to ani v nejmenším nepoznamenalo naše děti. Ty a jejich budoucnost jsou pro mě mnohem důležitější než cokoliv, co se o mně říká nebo píše. I když už s Luckou nebudeme spolu, vždy budeme rodiči dvou úžasných synů Matyáše a Adama. I vzhledem k nim chceme náš vztah řešit dál už jen sami a mimo média. Proto vás všechny prosím o shovívavost a respektování našeho soukromí,“ uzavřel Plekanec.

Lucie Vondráčková má ale trošku jiný pohled na věc. „Žili jsme v jedné domácnosti jako manželé až do letošního odjezdu na dovolenou sem do Čech. Překvapila mě ta nutnost sdílet vše na Facebooku a nesouhlasila jsem s tím. Rozvodové papíry jsem podepsala až den po oznámení na Facebooku,“ řekla pro Super.cz Lucie Vondráčková, která tak popřela vyjádření svého manžela.

Zpěvačka se vyjádřila i k novému vztahu Plekance, který přiznal, že se stýká s tenistkou Lucií Šafářovou. „Přeju Lucii a Tomášovi hodně štěstí.“  

Zpěvačka bude i se syny nadále žít v Kanadě. „Tento rok zůstáváme v Kanadě. Tomáš chtěl, abychom byli v Česku, ale já si přála, aby měli kluci tátu blízko. Budeme bydlet nedaleko našeho bývalého domu, ve kterém zůstává Tomáš. Jsme rodiči dvou úžasných kluků, které oba milujeme,“ dodala Lucie.

„Každé manželství má své propady. Neříkám, že jsme byli celou dobu šťastní, ale žili jsme spolu. Nelituji ani jediného dne z těch osmi prožitých let,“ uzavřela Vondráčková.

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod