Místo dovolené prožila manželka Tomáše Kluse peklo. Zdravotní komplikace pokračují!

 Celebrity 
09. července 2018 03:12 / Ema Maxová
  0
📷
2 fotografie v galerii
Manželka Tomáše Kluse musela nutně pod kudlu Instagram
Tomu se říká smůla! Manželka Tomáše Kluse (32) Tamara Klusová (30) vyrazila s jejich třemi dětmi autobusem na dovolenou. Hned druhý den ale uklouzla na schodech a poranila si koleno! Další zdravotní komplikace se jí nevyhýbají ani v Praze. Tamara musela pod kudlu!

Tamara Klusová byla ošetřena již na dovolené, kam vyrazila se svými dětmi Josefínkou (5), Alfrédem (2) a Jenovéfou (10 měsíců). V místní nemocnici jí nohu ošetřili a zašili sedmi stehy. Zbytek pobytu strávila vleže. 

I když si Tamra myslela, že už bude v pořádku, po příjezdu z nepovedené dovolené musela být opět hospitalizována v pražské Nemocnici Na Bulovce. „Z banálního pádu a rozseklého kolena se nakonec vyloupla operace přetrženého vazu,“ svěřila se fanouškům Klusová, která se v následujících dnech bohužel na nohy nepostaví, což ji jako matku tří dětí evidentně pořádně trápí.

„Pomalu se začínám rozkoukávat. Rekapituluju, co všechno dělám špatně. Jak moc roztříštěná jsem. Jak moc si jsem schopná do toho batohu života naložit, a vůbec si nepřipouštět, že už ho vlastně neunesu. Kde se ve mně vzala tahle destruktivní vlastnost, že všechno zvládnu sama? Tak teď jsem "za odměnu" ve stavu, kdy sama nezvládnu vůbec nic. Přitom vím, že moje tělo se o odpočinek hlásilo už dávno," přiznala na Instagramu manželka slavného zpěváka.

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Dům a zahrada

Jak efektivně odstranit starý nátěr ze dřeva a co k tomu použít