Postavu i obličej by na to měla, ale ve šlépějích své matky jít nechce. Půvabná dcera české herečky zvolila jinou dráhu.

 Celebrity 
16. července 2014 13:36 / Jitka Jahodová
  0
📷
4 fotografie v galerii
Eva Čížkovská s dcerou Foto: Archiv vipstory.cz
Tahle mladá slečna je sice dcerou herečky, ale své půvaby se raději chystá zúročit v úplně jiné branži. Dceři Evy Čížkovské už bude zanedlouho osmnáct a když jenom zaslechla o tom, že by se měla stát herečkou, hrozivě kroutila hlavou. „Ona je to naše sportovkyně. Je krasobruslařka a myslím, že se toho bude držet,” řekla vipstory.cz Eva.

Aspoň už je jasné, z čeho má Adéla tak vypracovanou figuru. Jelikož má za sebou i nemalé sportovní úspěchy, je klidně možné, že ji brzy uvidíme v nějakém představení. Například teď se chystá velká ledová show Jen počkej, zajíci!, v níž samozřejmě nemůžou chybět známé kreslené postavičky. „Je to pravda, smály jsme se tomu. Tomáše Vernera, který tam vystupuje, známe a spoustu dalších kolegů, kteří už ukončili kariéru závodní, tak v tom projektu taky pracují,” vysvětlila Čížkovská.

Eva má kromě mladé dámy ještě dvaadvacetiletého syna. Momentálně se herečka věnuje svému kroužku, kde malým dětem předává herecké zkušenosti. „Je to dramaťák. Moje děti už jsou odrostlé, takže mě to baví. Já si k nim chodím odpočinout, protože jsou sladcí,” svěřila se herečka. A nám je úplně jasné, proč ji to tolik baví. „Oni se trumfují, takže mi pořád všechno chválí, fakt jsou úplně bezvadný,” dodala Čížkovská.

Ale určitě by se našel i jiný lichotník. Herečka už oslavila osmačtyřicáté narozeniny a stejně jí to pořád sluší.
Reklama
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Hollywoodský glamour: Odhalení módních trendů celebrit

Styl

Čtyři ženská znamení, která nemívají štěstí v lásce. Proč tomu tak je a je možné si lásku do...

Tech

I detektor lži se dá podvést. Víte, jak funguje, a dokázali byste ho obelhat?