Issová s Ondříčkem vyhlížejí vránu i čápa!

 Celebrity 
17. prosince 2017 05:00 / Marcela Plachá
  0
📷
3 fotografie v galerii
Martha a David jsou stále zamilovaní a šťastní Showpix
Zejména ženskost a něhu probouzí v ženách vlastní děti, říká Martha Issová. Sama je maminkou pětileté Františky. Na jaře by měla porodit druhého potomka.

Nejen na Vánoce se připravuje šestatřicetiletá herečka Martha Issová. Se svým partnerem, režisérem a producentem Davidem Ondříčkem se těší také na děťátko. "Pomalu se chystáme na další rodinný přírůstek, který by nám měl čáp nebo vrána přinést v březnu. Užijeme si svátky a pak už to skoro přijde,“ prozradil natěšený osmačtyřicetiletý Ondříček.

Pohlaví miminka manželé zatím neznají. „Ani to vědět nechceme. Budeme šťastní, ať to bude kluk, nebo holčička. Necháme se překvapit stejně, jako když jsme čekali prvního potomka,“ prohlásil pro iDNES.cz Ondříček, který má z předchozího vztahu ještě třináctiletého syna Rudolfa. 

Na první těhotenství a narození dítěte Martha Issová vzpomíná ráda. „Je to neskutečná krása. Mateřství probouzí nějakou ženskost, to není ani možné, aby se to člověka nedotklo. Pociťuji dosud nepoznanou něhu,“ prohlásila v rozhovoru s iDNES.cz v roce 2012.

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve