Nejslavnější seriálové dvojice dnes? Infarkt, svatba, rozvody a smrt!

 Celebrity 
07. dubna 2014 15:27 / Jitka Jahodová
  0
📷
5 fotografií v galerii
Kde jsou dnes zdánlivě nerozluční parťáci? Foto: Profimedia
Ve dvou se to lépe táhne a to platí i v televizních detektivkách, kdy vám váš věrný parťák kryje záda. Mnohdy se seriálové dvojice sblížily i v reálném životě, někdy se naopak začaly nenávidět. Takový je život. Jak se jim dnes daří?

JAKE A TLUSŤOCH
Charizmatický Joe Penny se prvně dostal k herectví již v 18ti letech. Životní rolí se pro něj stal detektiv Jake Styles ze seriálu Jake a Tlušťoch. Rázem z něj byl idol a sen mnohých žen. Jelikož si rozený Angličan pečlivě střeží své soukromí, novináři zatím neměli štěstí, aby jej vyfotili v trapné situaci či se na něj dozvěděli něco zajímavého, co by on sám nedovolil. Proto se ze strany novinářů objevují různé spekulace o závislosti na drogách a alkoholu a polemizování, zda je Joe vůbec ženatý.

Jeho obtloustlého kolegu, chlapíka se zvučným hlasem, si jistě pamatujete. Tehdy zapůsobil William Conrad jako Tlusťoch svojí ubručeností, výkyvy nálad a buldokem Maxem. Ve skutečnosti měl poklidný život bez společenských afér a rozruchu. Miloval svou rodinu a byl skvělým otcem synovi Christopherovi. Bohužel po natočení seriálu se mu začalo zhoršovat zdraví a roku 1994 zemřel na srdeční selhání.

BODIE A DOYLE - PROFESIONÁLOVÉ
Lewis Collins jako zamračený agent a rváč Bodie z CI5 se v mládí původně rozhodl stát kadeřníkem a k filmu se dostal až o mnoho let později. Jeho snem byla role Jamese Bonda, do něhož nebyl nikdy obsazen. Byl označen za příliš agresivního. To ale nemění nic na tom, že role Bodieho ho proslavila po celém světě. Ke konci života však onemocněl rakovinou a té v šedesáti sedmi letech podlehl.

Kudrnáč Martin Shaw okouzlil nejednu ženu. Nedávno oslavil 69 a pořád aktivně hraje. Jeho poslední role byla v divadelní hře, která měla letos turné po Velké Británii. Tak, jak ženy milují tohoto herce, i on miluje je. Seriálový Doyle byl třikrát ženatý a nyní má přítelkyni Karen Da Silva, učitelku jógy. Pár žije odděleně a to i přesto, že jejich domy jsou od sebe vzdáleny pouhých 182 metrů.

DEMPSEY A MAKEPEACEOVÁ
Michael Brandon proslul jako tvrďácký poručík James Dempsey, který přijel z NY do Anglie posílit elitní tým vyšetřovatelů. Jeho parťákem byla herečka Glynis Barber alias Harryet Makepeaceová. Z počáteční vzájemné nevraživosti, kdy jí Michael připadal jako namyšlený Američan, se stala láska jako trám. Protiklady se prostě přitahují. Tento rok spolu oslaví již 25. výročí svatby. Mnohdy se chtěli rozejít, ale je mezi nimi tak silné pouto, že je vždy udrželo pohromadě. Oba stále hrají, ale jejich seriálové role zatím nic nepředčilo. Glynis se objevila např. ještě v úspěšném filmu Pes baskervilský.

MULDER A SCULLYOVÁ – AKTA X
Svůdník žen a stále charismatický David Duchovny za roli Foxe Muldera dostal roku 1996 Zlatý globus. Natáčení však bylo velmi časově náročné a tak o pět let později oznámil z Akt X odchod. David možná vypadá jako nevinný andílek, ale zdání klame. O panictví přišel už ve svých 14ti a manželka Tea Leoni s ním občas prožívá vskutku krušné chvilky – kvůli závislosti na masturbaci, z níž se úspěšně vyléčil nebo kvůli románku s tenisovou trenérkou.

Věrnou parťačkou v dramatickém seriálu mu byla Gillian Anderson v roli Dany Scullyové. Ta dostala nejen roku 1997 Zlatý globus, ale i cenu Emmy. V soukromém životě však nebyla zdaleka tak elegantní jako agentka. V nose nosila připíchnutý prsten a vlasy si barvila na fialovo. O věneček dokonce přišla už ve 13ti. Její vášeň a temperament jsou možná na vině, že se Gillian po milostné stránce moc nedaří. První manželství prožila s kanadským televizním producentem Clydem Klotzem, s nímž má dceru Piper. Druhý sňatek s Julianem Ozannem vydržel jen rok a půl. Poslední vztah s Markem Griffithsem trval pouze šest let, a to i přesto, že spolu mají dva syny Oscara a Felixe. Nyní je herečka volná již dva roky.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008