Lenka Kořínková vždy byla svá a originální, ale tohle přehnala!

 Celebrity 
12. prosince 2017 12:00 / Marcela Plachá
  0
📷
3 fotografie v galerii
I v šedesáti letech se cítí jako malá Pipi Punčochatá Showpix
Herečka Lenka Kořínková ráda šokuje svým vzhledem a nebylo tomu jinak ani při jejích vánočních nákupech. Zaujala zejména zelenou řasenkou a batůžkem se třpytkami. A opět i arogantním chováním.

Tak tohle už dávno není ta milá a usměvavá herečka Lenka Kořínková, která je mimo jiné autorkou několika knih o zdravé výživě. Ve společnosti se objevila v podivně nakombinovaném oblečení a s typicky arogantním výrazem. Zelená řasenka navíc podtrhla její unavený pohled a ztrhaný obličej. 

Podíl na jejím vzhledu má zřejmě její minulost. Kvůli pracovnímu neúspěchu a existenčním problémům přilnula k alkoholu. Navíc se Lenka za vrásky nestydí, nedává si na obličej vrstvy make-upu a ráda je zkrátka svá. Bohužel k tomu patří i arogantní a opovržlivé chování k ostatním. "Myslí si o sobě, že je něco víc," říkávaly její herecké kolegyně.

Lenka se změnila, když po návratu z Austrálie nedostala dostatek uznání a pozornosti. Propadla alkoholu a jen velmi těžko se ze závislosti dostávala. Dnes učí angličtinu „Jsem jediná v zemi, kdo učí skládat slova. Nepoužívám terminologii jako třeba předpřítomný čas. To nikdo nechápe. Tohle z toho vynechávám. Učím to tak, jak ten jazyk byl vymyšlený,“ prozradila Lenka Kořínková, která je podle módních kritiků nejnevkusnější českou herečkou.

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve