S tímhle kolegou si Vondráčková zazpívala po 10 letech!

 Celebrity 
24. října 2017 04:05 / René Černý
  0
📷
3 fotografie v galerii
Helena Vondráčková si s Karlem Gottem zazpívala po 10 letech! Facebook K. Gotta
Kdo by jim dohromady hádal 148 let? Dva naprostí profesionálové to rozjeli na jednom pódiu. Karel Gott totiž zpíval na narozeninovém koncertě v Bratislavě své kolegyně a kamarádky Heleny Vondráčkové. Společně si zazpívali po neuvěřitelných 10 letech!

„Velmi rád jsem přijal pozvání na narozeninový koncert Heleny Vondráčkové a mám radost z toho, že jsme se mohli opět potkat na jednom pódiu a společně si zazpívat," pochvaloval si Gott.

„Helenu znám od jejích šestnácti let jako dívku od „Červené řeky“, která se svou pílí systematicky vypracovávala k úspěchům, uměla si dobře vybrat repertoár, chodila na hodiny zpěvu a věděla, jak se v branži orientovat," nešetřil chválou zpěvák, který je díky své pokoře a naprosté profesionalitě přes 50 let na špičce popové scény a milován je nejen českým, ale i rakouským, polským a hlavně německým publikem!

„Svým věrohodným a přirozeným způsobem si získala své posluchače u nás i ve světě, umí skvěle bavit své publikum a včera v Bratislavě dokázala, že je to skutečně dáma české populární hudby," dodal Karel Gott.

I zpěvačka, která slaví letos kulaté jubileum, si pochvalovala účast Karla jako to nejvíc, co mohla dostat k narozeninám. „Jsem ráda, že Kája přijal mé pozvání a že jsme si spolu mohli po čase opět zazpívat. Mám ho moc ráda,“ podotkla. 

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod