Absolonová musela zrušit představení! Co se zpěvačce stalo?

 Celebrity 
30. října 2017 02:05 / René Černý
  0
📷
1 fotografie v galerii
Monika Absolonová sice nemocná a s antibiotiky, přesto krásná! Facebook
Současné počasí jen nahrává virózám a blížícím se chřipkovým epidemiím. Nějaký bacil nejspíš chytila i Monika Absolonová. A to dokonce až tak, že musela zrušit představení. Naštěstí má kolegyni, která za ni zaskočila.

Absolonová měla v neděli hrát Noc na Karlštejně, ale bacil, který ji "bacil", byl silnější. A sama zpěvačka se svěřila na sociální síti s tím, co ji potkalo.

„Moc se omlouvám, ale chytla jsem nějakýho potvoráka bacila a bohžel zítra v Noci na Karlštejně hrát nebudu. Budu se těšit příště a jsem ráda, že Kateřina Brožová měla čas a bude zítra hrát!" napsala Absolonová.

Její "moribundus" ale není jen nějaký rýmička, protože od lékaře dostala silné léky. „Já se budu s antibiotikama doma potit. Snad to brzy odejde. Momentálně se mi to opravdu nehodí... vždyť to znáte...," dodala zpěvačka, herečka a moderátorka a taky maminka malého Tadeáše. 

Monika má štěstí, že má pečujícího partnera a maminku, s níž bydlí pod jednou střechou. Právě teď, kdy leží a není ji nejlépe, má o své chlapáky postaráno. 

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod