Koptík chce točit svůj filmový příběh!

 Celebrity 
17. října 2017 04:05 / René Černý
  0
📷
2 fotografie v galerii
Jak by asi vypadal filmový příběh o Ondřeji Koptíkovi a Haně Gregorové? Facebook
Tady se už asi někdo úplně zbláznil. Tohle si musí říct každý, kdo sleduje kauzu Koptíka a Gregorové. Slavoman a expartner známé herečky se totiž rozhodl, že o svém životním příběhu nechá natočit film.

Koptík, který na sebe už prozradil i to, že v době kdy mu bylo 18 až 19, točil porno, tvrdí, že vztah s Gregorovou, je tím nejsilnějším příběhem, který by měl vstoupit na filmová plátna. Dokonce už začal hledat producenta a režiséra. 

„Dnes jsem vyprávěl svůj pravdivý příběh o velké lasce příteli. Došli jsme k závěru, že příběh tak silný, pravdivý, mezinárodní, který zasáhl nejen srdce česká ale i ta človenská a to v takové míře, že o něm ví snad každý. Domnívám se v tomto bodu příběhu kde plní veškerá media ať tištěná, televizní nebo online, je jeho pokračování a zakončení, a že je jěšté hodně co říct! Co nebylo vyřčeno..., možno už jen formou Filmového zprácování," napsal na sociální síť Koptík.

Proto dal výzvu s tím, že hledá ty, kteří by s ním do toho šli. „Mistrných režiserů a scénáristů - možná to zní odvážně - ale činím tak prosbu s velkou pokorou, je pár. Tento silný, ojedinělý, nevídáný příběh naší české a slovenské země o vyšší společnosti, lásce,Intrikách, sexu, drogách, skandálech, jaký tu nikdy nebyl. Když se na to podíváte úplně od začátku našeho vztahu s HG, od provalení na veřejnost, přes žadost o ruku, až doteď.. Žádný jinný tak silný a pravdivý tu nemá obdoby," píše Koptík.

A má pravdu, žádný podobný příběh takového typu tu nebyl a všichni doufají, že už nebude. A ti, kteří si myslí, že Koptíkovy prosby jsou jen nějakým fórem, se pletou. On to totiž myslí vážně!

„A já vás tímto prosím pokorně mistrní páni investoři, režiséři, scénaristi, prosím,  uchopme tento příběh šílenství, lásky stojíci proti všemu a všem už od začatku!Zvěčněme ho, ať je navždy napsán v našich srdcích! Konec tohoto příbéhu zdaleka není napsán, děkuji za zvážení Ondra K.," dodal expartner Hany Gregorové.

Koptík před pár dny oznámil, že je v exilu, protože má takzvaně strach z pomsty od herečky, respektive jejích přátel. Proto se nejspíš zdekoval a je kdesi v rakouských Alpách. Možná tam, kde byl i se svou velkou láskou, kterou chvíli prosí o odpuštění a chvíli zase na ni hází špínu a vyhrožuje, že zveřejní věci, které by ji mohly zničit. 

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod