Ewa Farna jde do kin! Film zpěvačku ukazuje v mnoha dalších polohách

 Celebrity 
15. října 2017 02:05 / René Černý
  0
📷
1 fotografie v galerii
Ewa Farna jde do kin se svým dokumentem, který mapuje její život i dosavadní kariéru! archiv
Tomu se říká úspěch. Je jí 24 a už má dokument o sobě, který půjde brzo do kin. Poslední dva roky strávila Ewa Farma s kamerou v zádech a diváci uvidí film, který mapuje kariéru a život jedné z našich nejznámějších a nejmladších zpěvaček.

Film ukazuje zpěvačku v mnoha dalších polohách. V období kdy byl natáčen, se totiž po dlouhých deseti letech nečekaně rozešla se svým managementem a na vlastní nohy se postavila i po stránce vydavatelské, když poslední singly vydala na vlastní značce.

Velkou změnou prošel i její osobní život, kdy se vdala. „Dokumentem chci přiblížit lidem, jak vypadá fungování ve světě showbusinessu, jaké emoce vás doprovázejí, když strávíte dospívání před zraky veřejnosti a pod tlakem médií. Ukázat, v čem spočívá práce zpěvačky, a co vše předchází tomu, než vyjdeme na pódium. Lidé si totiž často myslí, že tím končí naše práce, a ptají se mě, co třeba dělám během týdne," říká se smíchem zpěvačka.

„Ukážu se fanouškům bez make-upu, naštvaná, ve stresu a bezradná, když čtyři měsíce před obrovskou akcí skončím poprvé v životě sama bez managementu. Pak ale také beru kameru domů, ukazuji, kde jsem nejvíc v pohodě a kam patřím. K rozhovoru jsem přesvědčila i rodiče," prozradila zpěvačka, kterou si díky její písničce Boky jako skříň zamilovaly i tisíce fanynek. V písni ukázala, že si ze sebe umí udělat legraci a zároveň dala najevo, že je ženou, jako každá jiná a i ona tak trochu zápasí s váhou.

Dokument se objeví na českém i polském trhu a nechybí v něm proto titulky. Farna, která je u našich severních sousedů možná populárnější než v Česku, ve filmu přechází plynně z češtiny do polštiny a vysvětluje, proč do teď nemluvila o některých záležitostech veřejně.

„Některá témata vyžadují kontext a v dnešním hashtagovém, ztitulkovatělém světě se člověk bojí mluvit o věcech, pro které je kontext nezbytný. Proto se nemůžu dočkat dokumentu, je to taková více než hodinová zpověď, ze které mě nikdo nevystřihne," dodala Ewa o dokumentu, který bude v několika českých kinech k vidění během listopadu.

Témata: Ewa Farna, film, kino
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve