Letošní Vánoce budou pro Heidi Janků smutné. Jak a kde je stráví?

 Celebrity 
10. října 2017 04:05 / René Černý
  0
📷
2 fotografie v galerii
Heidi Janků si prožila týdny smutku a opět se jí vrátil úsměv na tvář! ShowPix
Heidi Janků letos v srpnu ovdověla. Byla to pro ni veliká rána, když její manžel Ivo Pavlík zemřel. Po pár týdnech se jí podařilo se s odchodem milovaného partnera jakž takž smířit. Pomalu se blíží Vánoce. Jak a kde je stráví?

První Vánoce bez milovaného Ivoše budou pro zpěvačku hodně smutné a zároveň velikou zkouškou. „Naštěstí máme hodně širokou rozvětvenou rodinu, takže budu tak přejíždět. Doma určitě nebudu," prozradila Heidi Janků.

Říjen má Heidi pracovní jen částečně. „Měla jsem ho původně vyblokovaný pro tour, které jsme měly dělat s Věrkou Špinarovou. Bohužel, osud zasáhl, takže je všechno jinak," řekla zpěvačka, která tak během pár měsíců přišla jak o nejlepší kamarádku a blízkou kolegyni, tak i o manžela, který byl původně manželem právě Špinarové.

Ani přes chmury se nechce z domu v Uhříněvsi stěhovat, byť v něm zůstala sama. „Je mi tam dobře a věřím, že i dál bude, takže o tom neuvažuji," dodala Janků, která si dům pořídila právě s manželem. O Vánocích v něm ale nebude. Příliš by jí to tam připomínalo muže, proto svátky stráví hlavně na Ostravsku.  

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008