To bychom do něj neřekli! Český moderátor hltal Beverly Hills 90210!

 Celebrity 
14. ledna 2014 05:34 / Jitka Jahodová
  0
📷
3 fotografie v galerii
Ještě na svém neštěstí vydělal Foto: Archiv R. Jirgla
Moderátor Radek Jirgl se nedávno vrátil z cesty Amerikou, kde si to užíval opravdu ve velkém stylu. Jeho putování ovšem nebylo jen samá zábava. Objevily se i mráčky, když se potýkal s nepříjemnou ztrátou zavazadla.

,,Ukradli nám kufr, ale bylo to krásný v tom, že v Americe jsou značkový věci a všechno tohle oblečení tak levný, že si člověk nakoupil další dva. Takže to je výhoda, nechat se v Americe okrást. Přišel jsem o všechny věci, ale nakoupil jsem si dvakrát tolik a vůbec toho nelituju. Vztek z toho, co se stalo, úplně vyprchal,‘‘ vzal pozitivně nepřízeň osudu. Všechny cennosti měl naštěstí u sebe. Inu, běhat po Los Angeles bez dokladů, to by se mu asi nechtělo.

Jinak kromě této strasti to prý bylo naprosto úžasné. ,,Když se člověk prochází tím bulvárem v Las Vegas a já třeba, ačkoli to nevypadá, jsem vyrůstal na seriálu Beverly Hills 90210, Melrose Place... a teď najednou tam člověk jezdil na kolečkových bruslích. Po stejných stezkách, po pláži z Malibu do Venice, jako tehdy oni, tak jsem úplně omládnul o dvacet let. Bylo to fantastický,‘‘ vylíčil Radek vipstory.cz.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Valentýn ve velkém stylu?! V odstínech růžové jej slavila A.n.d.u.l.a, Sharlota a Angie Mangombe

Styl

Jak nosit pánské kotníkové boty?

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47