Bohdalka se strašně stydí, protože naletěla podvodníkovi a přišla o miliony!

 Celebrity 
21. července 2017 04:50 / René Černý
  0
📷
1 fotografie v galerii
Bohdalová naletěla podvodníkovi, přišla o miliony a teď se za to stydí! ShowPix
Ve svém věku už by mohla mít rozum a ne jen tak snadno naletět. Alespoň to si o ní myslí někteří její fanouškové. Jenomže Jiřina Bohdalové je v tom nevinně. Chtěla jen dobře investovat své vydělané peníze, jenomže o část z nich přišla! Naletěla podvodníkovi!

Jak jsme již ve čtvrtek psali, Jiřina Bohdalová se spolu s dalšími movitými lidmi a osobnostmi stala obětí nejspíš obrovského podvodu. Její osobní bankéře Radek Pokluda, který nyní záhadně zmizel, jí měl připravit o několik milionů korun. Jenže teď se sama stydí.

„Jiřina se stydí, mlčí a nechce s nikým o tom mluvit. Uvědomuje si, že "jak je stará, tak je naivní". Chtěla, aby jí peníze vydělávaly, a přitom je vlastně dala podvodníkovi," tvrdí Bohdalové známý.

„Ne, já k tomu nic říkat nechci, jedině přes právníka... opravdu ne...," dodala pro televizi Nova. 

Sám Pokluda měl tvrdit, že on sám naletěl. Jenomže, proč by pak zmizel z republiky. Okrást měl i další osobnosti - režisér, ředitele rádia a údajně i další osobnosti. Škody mohou do desítek milionů korun. Komerční banka, v které působil Pokluda jako specialista na VIP klientelu, mlčí a odmítá spojeí se svým - dnes už bývalým zaměstnancem - a tím, že by se podvod měl odehrávat na půdě banky. 

Poklida Bohdalové, ke které jezdil i domů, prodal obrazy, které nejsou nejspíš pravé, nebo nemají takovou hodnotu. Ona tak vyhodila do luftu nejméně dva miliony korun.

„Jeho činnost probíhala v horizontu dvou až tří let. Jiřina Bohdalová od něj postupně koupila několik obrazů. Částka, o kterou mou klientu připravil, je v řádech jednotek milionů, což znamená, že jde o sumu do deseti milionů korun,“ řekl Expresu hereččin právní zástupce Michal Morawski.

Nejhorší na tom je to, že jsou lidé, kteří Bohdalce tuhle smůlu i přejí. Na sociálních sítích se objevily zprávy až nenávistného typu. „Bohdalka už neví co s prachama, chce mamonit a teď nemá z toho nic. Patří jí to. K čemu je takové staré bábě tolik peněz. Kdyby to dala na charitu, udělá líp," napsala jedna z diskutérek. 

Další si přisadil, že kdo chce hodně. nemá nic. „Vydělává miliony ročně a pořád má málo, tak teď jí zbylo z toho, co ulila do obrazů h...o," dodal pisatel.

Pravdou je, že majetek Jiřiny Bohdalové se odhaduje v řádech desítek milionů korun. Herečka vlastní vilku v Hostivaři, i pár stovek metrů dál další, pak další dům, chalupu u Semil, auto, zlato, šperky, akcie, peníze na kontě a díky tantiémům dostává až několik stovek tisíc ročně. 

 

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008