Peroutkovy Perutě představily Sofii! Že by snad nová holka sexy zpěváka?

 Celebrity 
21. července 2017 03:20 / René Černý
  0
📷
3 fotografie v galerii
Peroutkovy Perutě vyslaly do světa nový singl s klipem s názvem Sofie archiv M. Peroutky
Kapela Perutě zpěváka Milana Peroutky představila Sofii. Nejde o žádnou novou sexy kost, ale o nový singl. Jde o letní popovou rytmickou pecku, která si určitě získá přízeň fanoušků skupiny i mladíka, který zazářil v show Tvoje tvář má známý hlas!

Zajímavostí jistě je, že za pouhé čtyři dny, kdy je ke shlédnutí, jej viděli na youtube už skoro 38 000 lidí! 

„Nový song jsme složili jako letní popovou pecku. Rytmický pulzující singl, který jsme potřebovali k našim letním vystoupením, abychom do diváků pustili pořádnou dávku energie. Lidi se chtějí na letních koncertech bavit a skákat, a my jich s kapelou máme přes léto naplánovaných dvacet čtyři,“ řekl frontman kapely Milan Peroutka.

Videoklip byl natáčen v FZG studiu v Klecanech a jeho realizace se ujal talentovaný režisér a kameraman Jakub Mahdal. „K videoklipu jsme si vůbec poprvé nechali postavit vlastní scénu. Jde o dvě místnosti v kontrastních kapelních barvách a hru polopropustného skla v duchu vyslýchací místnosti. V jedné je kapela a ve druhé se ocitá pod drobnohledem osamocená Sofie, která tu je v ostrém světle jen se svým svědomím. Diváka napadá, co vstupu do místnosti asi předcházelo. I konec videoklipu, kdy Sofie bariéru prorazí, je otevřený. Kdo ví, třeba se někdy dočká pokračování,“ podotkl s úsměvem Peroutka.

Kapela se rozhodla k premiéře klipu namísto klasického křtu uspořádat živé vysílání pro své fanoušky, kteří tak mohli přímo s jejími členy sdílet své bezprostřední dojmy. Ty jsou doposud velmi pozitivní, a tak se zdá, že progresivnější pop kapele sluší. Perutě ale nezahálí, a až skončí letní sezóna, má se kapela v plánu kromě zveřejnění dalšího videoklipu také zavřít do studia a pracovat na tom, aby své songy i zhmotnila na svém debutu. Záznam z vysílání najdete na facebooku skupiny Perutě.

A co čeká Perutě teď? „Čeká nás teď několik nových focení. Signifikantním prvkem našeho stylingu jsou barevné ponožky. Já sám je mám rád, připadám si v nich zase trochu jako malej kluk. Chtěl bych tedy sám navrhnout šílené barevné ponožky, abychom pak s fanoušky mohli nosit na nohou ty stejné. A samozřejmě počítám i s prodejem vojenské známky s nápisem Perutě, kterou z krku téměř nesundám. Měl jsem ji třeba i v každém rozhovoru s Ondrou Sokolem ve výtahu v show Tvoje tvář má známý hlas. A fandové se na ni hodně ptají,“ vypočítává Milan plány. 

 

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve