Známá česká zpěvačka se zastala Babiše! Prý mu závidí ti méně schopní!

 Celebrity 
20. června 2017 04:50 / René Černý
  0
📷
1 fotografie v galerii
Petra Janů se vlastně veřejně Andreje Babiše zastala! Archiv P. Janů
Další z řady umělců se nepřímo zastal exministra financí a šéfa ANO Andreje Babiše! Po Heleně Vondráčkové, Karlu Gottovi nebo RIchardu Krajčovi vyjádřila svou podporu i Petra Janů. A jeho odstavení vnímá jako strategický tah před volbami!

Jak Petra Janů pro ParlamentniListy.cz uvedla, u nás se odpouští vše, ale rozhodně ne úspěch. Za úspěch Andreje Babiše považuje jeho přebytkové hospodaření, a tím konkurentům v politice vadí. 

„Vytáhly se například korunové dluhopisy, které odsouhlasili Sobotka s Kalouskem,“ řekla zpěvačka s tím, že kdyby na to sama měla prostředky, dluhopisy by si koupila také. „Prostě, hledaly se záminky, takové, aby ten člověk odstoupil, protože se mu daří,“ zastala se Babiše Petra Janů. 

Umělkyně měla vlastní názor i na (ne)demisi premiéra Bohuslava Sobotky. „Připadá mi to jako cirkus. Pan prezident, i když tedy mne docela mrazilo, mu to dal pěkně spolknout. Tím se bavil celý národ. Vyškolil ho tedy pěkně,“ dodala Janů k tomu, jak Sobotka přinesl Zemanovi demisi, kterou nakonec nepodal. 

I když má Slavice v některých věcech asi možná i pravdu, teď si může být jistá, že se od ní někteří kolegové odvrátí zády, což Petru Janů ale zase tak netrápí. Nikdy neměla v šoubyznysu zrovna moc přátel, spíš mimo něj! 

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Tech

8 mýtů o hybridech, které vám brání vytěžit z tohoto pohonu maximum