Phil Collins ruší koncerty! Známe důvod!

 Celebrity 
09. června 2017 03:05 / René Černý
  0
📷
1 fotografie v galerii
Phill Collins musel kvůli vážnému úrazu zrušit svá vystoupení! Archiv
Naprostý šok zažívají fanouškové legendárního zpěváka a bubeníka Phila Collinse (66). Zrušil vystoupení! Ve středu večer ošklivě upadl ve svém hotelovém pokoji v Londýně a skončil v nemocnici! Poranil si hlavu a byl chvíli v bezvědomí.

Collins cestou na záchod zakopl o židli a udeřil se rovnou do hlavy. „Phil je na tom špatně. Celou hlavu má obvázanou. Je při vědomí a komunikuje, ale je frustrovaný a rozrušený kvůli tomu, že musel zrušit své koncerty," uvedl zdroj ze zpěvákova okolí. 

Collins si rozsekl čelo blízko oka, takže byl okamžitě převezen do nemocnice, kde mu ránu zašili. Mezi některými fanoušky vznikly spekulace, zda znovu neupadl do problému jménem alkohol Přitom důvod je zřejmě jiný!

„Phil má po operaci zad problém s chůzí a musí být nyní pod neustálým dohledem. Chce zase vystupovat,  ale pád byl docela vážný a on potřebuje čas, aby se uzdravil a odpočinul si. Bojuje se svou omezenou mobilitou, ale posledních pár dnů miloval jeviště a diváky," dodal zdroj.

Collins se vrátil loni na hudební scénu po pětileté pauze. V Royal Albert Hall v Londýně měl vystoupit ještě dnes a zítra. Oba koncerty byly zatím odloženy na listopad. Není ovšem jasné, zda vystoupí v neděli na koncertu v Kolíně nad Rýnem. „Phil posílá své upřímné omluvy a díky fanouškům," vzkázal jeho tým. 

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008