Finalistky České Miss čeká spolupráce s Krainovou, Renčem a Vaňkem!

 Celebrity 
13. března 2017 03:20 / Marek Pokorný
  0
📷
3 fotografie v galerii
Simona Krainová jako koučka a patronka nové České Miss! Miss Events
Soutěž krásy Česká Miss nabírá oproti předchozím ročníkům úplně nový směr. Vtahuje veřejnost do dění, sdílí zákulisí soutěže, připravuje vlastní několikadílný pořad Hledá se Česká Miss a finalistky čeká již nyní na soustředění ve Vysokých Tatrách spolupráce s topmodelkou Simonou Krainovou, jedním z nejlepších českých fotografů Benediktem Renčem a stylistou Filipem Vaňkem.

Krásky z řad finalistek kromě toho navštíví ve Vysokých Tatrách také oblíbené turistické destinace nebo zábavní park Tatralandia.

„Projekt Česká Miss je pro mě výzvou a já ji s nadšením přijímám. Těší mě, že mě noví majitelé oslovili, abych se s nimi na projektu podílela. Eva s Martinem jsou velmi otevření novým nápadům, kterých máme v hlavě nespočet. Proto se do projektu zapojili i další odborníci jako je stylista Filip Vaněk a fotograf Ben Renč, kteří se v oblasti módy pohybují už mnoho let a mají velké zkušenosti. Společně s nimi podpoříme nový projekt České Miss. Ráda bych mladým dívkám předala své téměř už třicetileté zkušenosti v oblasti modelingu, chtěla bych jim dodat důvěru, povzbudit je a dát jim pár dobrých rad na jejich cestě do světa modelingu,“ prozradila modelka Simona Krainová, která udává módní směr projektu a ke spolupráci přizvala elitu v oblasti fashion a fotografie na českém trhu.

Finalistky České Miss čeká už za pár dnů focení s mezinárodně uznávaným fotografem Benediktem Renčem. „Miss je výzva. Holky, které soutěží nejen o to, která je nejhezčí. Je to projekt, kde se prolíná mnoho profesí a míst. Budeme cestovat, každé focení bude jiné a ukáže, jak jsou holky odolné a připravené na reálný svět modelingu. Jsem rád, že se na projektu podílím a že můžu pomoci porotě vybrat tu nejhezčí. A hlavně mít po boku Simonu a Filipa, to se neodmítá," prozradil fotograf.

Nedílnou součástí projektu nové České Miss je i přední český stylista Filip Vaněk. „Do České Miss jsme šel proto, že doba se mění a Miss už není jen o světovém míru. Většina dívek, které do soutěže jdou, se chtějí živit modelingem. Starý koncept soutěže Miss je na tuto dráhu nijak nepřipravil a v rámci soutěže zažívaly pouze focení na pláži u palmy. Teprve až po finále začaly zjišťovat, jak to chodí v rámci skutečných focení a jaké požadavky jsou na modelky kladeny. Díky našemu týmu zažijí v nové České Miss tyto situace už v rámci soutěže, projdou si skutečným módním focením a bude prostor jim v rámci workshopů předat zkušenosti. Rád bych je naučil se lépe oblékat jak v soukromém, tak pracovním životě.“

Kromě Simony, Filipa a Benedikta budou s dívkami na soustředění v hotelu Lomnica pracovat i mentorky České Miss, vítězky předchozích ročníků – Eliška Bučková, Aneta Vignerová, Tereza Fajksová a Nikol Švantnerová. Čeká je také kurz sebeobrany či další workshopy, například se specialistkou na sociální sítě Michaelou Derynkovou, jež stojí za obchodním úspěchem Leoše Mareše na sociálních sítích, nebo výživovými poradkyně v čele s Ivanou Bednářovou Častvajovou, které pomocí moderní aplikace DetoxMe App budou moci sledovat životní styl všech finalistek a dát jim rady, jak žít zdravěji a udržovat se v kondici.

 


 

 

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve