ŠOK! Justin Bieber sexuálně obtěžoval děti! Celkem 931krát!

 Celebrity 
12. března 2017 03:20 / Marek Pokorný
  0
📷
1 fotografie v galerii
Tenhle sympaťák se vydával za Justina Biebera a měl sexuálně zneužívat děti! archiv
Tak to je šok! Justin Bieber prý sexuálně obtěžoval děti! Nyní byl obviněn z 931 sexuálních činů! Naštěstí nejde přímo o kanadskou pěveckou hvězdu, ale o šmejda, který se za něj vydával.

Nejde však o nějakého asociálna se základním vzděláním, který ve škole pětkrát propadl. „Jedná se o 42letého vysokoškolského profesora, který se za zpěváka Justina Biebera vydával,” řekl vyšetřovatel případu. 

Učitel Gordon Douglas Chalmers pochází z australského Queenslandu. Za maskou spořádaného učitele se totiž schovával úchyl, jenž se na internetu vydával za slavného zpěváka. A jako idol pak obtěžoval děti po celém světě, od nichž se mimo jiné snažil dostat nahé fotky!

„Gordon pak mimo jiné podle obžaloby 3 děti znásilnil, dalších 5 vážně sexuálně obtěžoval a od více než 270 získal jejich fotky či jiný materiál se sexuálním podtextem,” dodal vyšetřovatel. 

Muž už byl přitom v minulosti trestně stíhán. Jak tedy mohl takový úchyl učit děti? To nikdo nechápe…! Sám zpěvák Justin Bieber je zase v šoku, že někdo zneužil jeho jméno! 

 

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Tech

8 mýtů o hybridech, které vám brání vytěžit z tohoto pohonu maximum